Haberler

Kuyumcuyu Soyup İki Kişiyi Öldüren Kişinin Polis Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Mersin'de kuyumcu soygununda 2 kişiyi öldüren ve polis olduğu öğrenilen kişi, annesiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki kuyumcu soygununda 2 kişiyi öldüren kişi annesiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Kuyumcuda katliam yapan kişinin polis olduğu ortaya çıktı.

Kuyumcuyu Soyup İki Kişiyi Öldüren Kişinin Polis Olduğu Ortaya Çıktı

KUYUMCUDA BULUNAN İKİ KİŞİYİ TABANCAYLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Olay, salı günü akşam saatlerinde Mesudiye Mahallesi Hastane Caddesi'ndeki Defterdarlık binası karşısında Gür İşhanı'nda meydana geldi. Yüzü maskeli kişi, kuyumcu Mustafa Serpin ile çalışanı Yasin Tazegül vitrindeki altınları topladığı sırada dükkana girdi. Altınları almak isteyen kişi, Serpin'i ve Tazegül'ü direnmeleri üzerine tabancayla vurarak öldürdü. Altınları alan saldırgan kaçarak kayıplara karıştı.

Kuyumcuyu Soyup İki Kişiyi Öldüren Kişinin Polis Olduğu Ortaya Çıktı

POLİS İLE ANNESİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın hemen ardından özel bir ekip oluşturan Mersin Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmada olayın aynı mahallede annesi ile birlikte oturan polis memuru V.Ç. tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen polis, şüphelinin adresine operasyon düzenledi. Özel Harekat ekipleri ve cinayet masası dedektiflerinin yanı sıra çok sayıda polisin görev aldığı operasyonda V.Ç. ve annesi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne getirelen 2 kişi sorguya alındı.

Kuyumcuyu Soyup İki Kişiyi Öldüren Kişinin Polis Olduğu Ortaya Çıktı

Kuyumcuyu Soyup İki Kişiyi Öldüren Kişinin Polis Olduğu Ortaya Çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Mersin Haberler

500

Yorumlar (33)

VATANDAŞ:

YALAN HABER BU. YALAN ÇÜNKÜ POLİSİN GÖREVİ VATANDAŞIN CANINI, MALINI VE IRZINI KORUMAKTIR. İNANMAYIN İNANMAYIN. GAZA GELMEYİN.

4
74
yanıtYanıtla
yorum okuyucu:

neye dayanarak yalan dıyosun?polısın gorevı evet senın dedıgın gıbı can ve malı korumaktır. ancak sepetteki tum elmalar sağlam olacak dıye bırseymı var? curukler var. polıste olur, savcıda olur, muhtarda olur, ogretmende olur, o sahıs beledıyede temızlık ıscısı olsaydı bu habere yalan dıyebılecekmıydın?bence demeyecektın. sayın VATANDAS bır sey soylerken onunu arkasını dusunde konus. . .

yanıt40
yanıt1
co hart:

lan sus salak salak konusma embesil açık ve net ortada

yanıt13
yanıt0
Eşitlik:

Bi de vatandaş rumuzunu kullanıyor bu öküz. Sen vatandaş değil vatan satansın ancak.

yanıt3
yanıt0
İNŞALLAH İDAM EDERLER:

Polis teşkilatına girmek için uzaydan gelip müracaat etmiyorlar Bu ülkede yaşayan her Türk evladı polis olmak için müracaat edebilir Ancak kimse kavun değil dibini koklayıp sen olmuşsun sen olamamışsın deme şansı maalesef yok Suç kişisel ve şahsidir bir baba katil diye evlat hapsedilmez sayısı 200 binleri geçmiş bir teşkilatta maalesef bu tür hainler çıkıyor onların Allah belasını verin Allah dürüst vatanını seven polis ve askerlerimizi korusun katledilen kuyumcu ve çalışanına Allah rahmet etsn

56
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bu şahsın nasıl Polis olduğu araştırılmalıdır. Görev yaptığı yerde ne tür işler yapmış detaylar incelenmelidir.

34
1
yanıtYanıtla
Tayfun:

Katil, hırsız, tecavüzcü poils, halı sahadan öğretmen aldıran savcı vs. emin olun bu millet sudan sebeplerle işlerinden atılan KHK lı memurları çok arayacak, hem de çok. . .

4
30
yanıtYanıtla
kazım:

yazık, memurlara hak ettiği maaşıo verin kaoslar oluşmaya başladı

5
26
yanıtYanıtla
yuh zihniyete:

asgari ücretle çalışan biz ne yapalım 2 katı maaş alıp hala hak ettikleri maş diye direnenlerdeki nankörlük kimsede yok utansınlar biraz.

yanıt12
yanıt0
CENGİZHAN:

KAZIM.SEN UZAYDAN MI YAZIYORSUN MEMLEKTTEN Bİ HABERSİN LAN BU ÜLKEDE BİR POLİS MAAŞININ YARSIYILA GEÇİNEN ÇOCUK OKUTAN KAÇ MİLYON İNSAN VAR HABERİN VARMI SENİNN.

yanıt11
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title