Haberler

Mersin Altın Kemer Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan Kaya Oldu

Mersin Altın Kemer yağlı güreşlerinde başpehlivan Kaya oldu Mersin Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen Altın Kemer Cumhuriyet Yağlı Güreşleri büyük ilgi gördü, başpehlivanlığı Sinan Kaya kazandı.

Mersin Altın Kemer yağlı güreşlerinde başpehlivan Kaya oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen Altın Kemer Cumhuriyet Yağlı Güreşleri büyük ilgi gördü, başpehlivanlığı Sinan Kaya kazandı.

Mersinli Ahmet Stadı'nda gerçekleşen güreşlere Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Milletvekili Oktay Öztürk ve Ali Öz'le çok sayıda sporsever katıldı.

Müsabakalara, Kırkpınar Yağlı Güreşleri Şampiyonları Orhan Okulu, Fatih Atlı, İsmail Balaban, Mehmet Yeşilyeşil, Recep Kara, Osman Aynur ve Şaban Yılmaz'ın da yer aldığı 50 başpehlinan, 47 başaltı pehlivan ve 26 büyük orta pehlivan katıldı.

Çekişmeli geçen ve Sinan Kaya'nın başpehlivanlığı kazandığı 2'nci Altın Kemer Cumhuriyet Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu ikinci olurken, Savaş Yıldırım ve Fatih Atlı üçüncülüğü paylaştı. Büyük orta kategorisinde Kemal Eser, Baş altı kategorisinde ise Bayram Doğan birinci oldu.

Gelecek yıllarda müsabakalara daha geniş katılımlar sağlayarak, tüm Mersinlileri bu heyecana ortak edeceklerini belirten Belediye Başkanı Kocamaz, şunları söyledi Türkiye'nin dört bir yanından gelerek şehrimizde çok heyecanlı müsabakaları bizlere izlettiler. Mersin'i spor kenti yapma yolunda düzenlediğimiz yağlı güreşler, ata sporumuza olan ilgiyi de arttırmakta. üreş akademimizde eğitim gören gençlerimiz de inşallah er meydanlarına çıkarak, bizleri gururlandıracak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Kaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title