Haberler

Malatya haber! Battalgazi Konakları'nın temeli törenle atıldı

Güncelleme:

Edinilen Malatya haberine göre Temel atma töreni Malatya Valisi Hulusi Şahin'in konuşması Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in konuşması Temel atma töreninde kurdelenin kesilmesi MALATYA - Malatya'da Battalgazi Belediyesince hazırlanan 500 milyon liralık proje kapsamında 120 villadan oluşan Battalgazi Konakları'nın...

Temel atma töreni

Malatya Valisi Hulusi Şahin'in konuşması

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in konuşması

Temel atma töreninde kurdelenin kesilmesi MALATYA - Malatya'da Battalgazi Belediyesince hazırlanan 500 milyon liralık proje kapsamında 120 villadan oluşan Battalgazi Konakları'nın temel atma töreni gerçekleştirildi.

Çamurlu Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Vali Hulusi Şahin, belediyeciliğin temel ilkesinin şehrin ihtiyaçlarını tespit ederek, doğru ve sağlıklı şehirleşmenin yolunu çizmek olduğunu söyledi.

Bu açıdan bakıldığında sosyal konutun da lüks konutun da ihtiyaç olduğunu aktaran Şahin, "Belediyemiz bugün prestij konutlarını burada planlıyor ve inşaatının yapılmasında da risk alıyor. Yer seçimi son derece sağlıklı ve doğru çünkü sağlam bir zemin üzerine kuruluyor. Bu şehir deprem şehri dolayısıyla binaları nereye yaptığımız çok önemli. " diye konuştu.

Yüksek yapıların rüzgarı keserek, hava sirkülasyonunu engellediğini belediyenin hazırladığı projenin yatay mimariye uygun yapıldığını anlatan Şahin, "Burada elde edilen gelir başka bir yerde sosyal konut üretiminde kullanılarak belediyemiz son derece sağlıklı bir faaliyeti yerine getiriyor." ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Hakan Kahtalı da açılış töreninde selamlama konuşması yaptı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise ilçede hem yeni alt merkezler oluşturmak hem de eski yerleşim yerlerini dönüştürmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından konakların temeli atıldı.

120 villadan oluşan 500 milyon liralık projenin yaklaşık iki buçuk yılda tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Güder Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title