Haberler

Macar kurtarma ekibi, depremde yerle bir olan Rönesans Rezidansı'ndan 12 kişiyi kurtardı

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli iki depremde yerle bir olan 12 katlı 250 daireli Rönesans Rezidans'tan umutlandıran haberler geldi. Macaristan'dan yardıma gelen arama kurtarma ekipleri, rezidansın enkazından 12 kişiyi sağ olarak kurtarmayı başardı. Hatırlanacağı üzere rezidansın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, paralarla birlikte yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanmış ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde 12 katlı 250 daireli Rönesans Rezidans, yerle bir oldu. Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, paralarla birlikte İstanbul Havalimanı'ndan Karadağ'ın başkenti Podgorica'ya kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Müteahhit Coşkun sorgu işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Macar kurtarma ekibi, depremde yerle bir olan Rönesans Rezidansı'ndan 12 kişiyi kurtardıRönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun.

TAM 17 KİŞİYİ KURTARDILAR

Depremde çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Rezidansı'ndan ise bugün umut veren bir haber geldi. Macaristan'dan yardıma gelen arama kurtarma ekipleri, rezidansın enkazından 12, toplamda ise 17 kişiyi kurtardı.

Macar kurtarma ekibi, depremde yerle bir olan Rönesans Rezidansı'ndan 12 kişiyi kurtardı

BÜYÜKELÇİDEN UMUTLANDIRAN PAYLAŞIM

Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hatay Rönesans Rezidans'tan 12, toplam 17 hayat kurtaran Milli Afet Müdürlüğümüzün (OKF) ekibi tarafından çekilen görüntüler. Geçmiş olsun dileriz" dedi.

Macar kurtarma ekibi, depremde yerle bir olan Rönesans Rezidansı'ndan 12 kişiyi kurtardı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yaşar Coşkun Rönesans Rezidans Kahramanmaraş Yaşar Coşkun Mehmet Yaşar Macaristan Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Sevda Gül :

Allah razi olsun!

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title