Haberler

'Kuvayi Milliye Derneği Muhalefete Karşı Kuruldu'

Semih Tufan Gülaltay'ın Elebaşı Olduğu Çeteye Yapılan Operasyonda Ele Geçirilen Bilgisayarın Diskinde Bulunan 'Çok Gizli' Başlıklı Dosyadan, Kuvayi Milliye Derneği'yle İlgili İlginç Bir İddia Çıktı.

Semih Tufan Gülaltay’ın elebaşı olduğu çeteye yapılan operasyonda ele geçirilen bilgisayarın hard diskinde bulunan ’Çok Gizli’ başlıklı dosyadan, Kuvayi Milliye Derneği’yle ilgili ilginç bir iddia çıktı.

Dosyaya göre, Kuvali Milliye Derneği, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın bacanağı olduğu ileri sürülen Nuri Vardarbaşı yönetiminde, CHP ve MHP’yi etkisiz kılmak için kurduruldu. Derneğin merkezinin de Milli Emlak’a ait olduğu halde kanunsuz olarak işgal edildiği ileri sürülen ’Çok gizli’ raporda, şu iddialar yer alıyor:

Hedef oyları AKP’ye çekmek

"Aslında Kuvayi Milliye Derneği’nin kurulmasında perde arkasındaki şahıs, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın bacanağı Nuri Vardarbaşı’dır. Dikkat edilecek olursa, dernek merkezinin bulunduğu Kadıköy, ilk şubenin bulunduğu Şişli ile şube açılacak Antalya ve Mersin, ağırlıklı olarak CHP’li seçmenlerin bulunduğu bölgelerdir. Hedef, Genel Başkan Deniz Baykal’dan dolayı CHP’ye küsen, DSP’den beklentisi kalmayan ve MHP’ye sempatiyle bakan milliyetçi insanların oylarını AKP safına çekmektir. Son zamanlarda Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Türk milliyetçiliğine mavi boncuk dağıtması ve milliyetçilerin oylarına göz dikmesi, akabinde medyada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi muhatap almadığını beyan ederek küçültmek istemesi, MHP camiasında Sayın Devlet Bahçeli’ye muhalif bir kesim yaratarak, bu kesimi kendi yanına çekme amacı taşımaktadır. Bacanağı Nuri Vardarbaşı’nın ve sık sık MHP gecelerine katılan Fikri Karadağ’ın talimatları nereden aldığını bunlar ortaya koymaktadır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title