Haberler

Serbest bırakılması tepki çekmişti! Kediyi tekmeleyen şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de bir sitede kediyi tekmelediği iddiasıyla gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüpheli hakkında "tutuklamaya yönelik yakalama kararı" çıkarıldı.

Atakent Mahallesi'ndeki bir sitede 5 Ocak'ta bina girişinde kediye eziyet ettiği belirlenen Aytuğ K. polislerce gözaltına alınmış, emniyetteki işlemlerinin ardından "Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet etmek" suçundan adliyeye sevk edilmişti. Şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmişti. Şüphelini serbest bırakılması sosyal medyada tepki çekti. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tepkilerin ardından harekete geçti.

"KEDİ DÜŞMANI YİNE SAHNEDE" HABERİ HATIRLATILDI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, 25 Ocak'ta medyada "Küçükçekmece'deki kedi düşmanı yine sahnede" içerikli haberler yer aldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, Küçükçekmece İlçe Tarım Müdürlüğünün 25 Ocak'taki yazılı başvurusunun ardından yapılan incelemede, şüpheli Aytuğ K'nin farklı zaman dilimleri içerisinde, ikamet ettiği sitedeki sahipsiz evcil hayvanlara eziyet ettiği ve kötü muamelede bulunduğunun anlaşılması üzerine savcılıkça soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

TUTUKLAMAYA YÖNELİK YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Dün "Bir ev hayvanına veya evcil hayvana işkence etme" suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildiği aktarılan açıklamada, "Söz konusu karara Cumhuriyet Başsavcılığımızca itiraz edilmiştir. İtiraz üzerine Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmıştır." ifadesine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Küçükçekmece İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

murat akyol :

hayvanlara zarar vermek doğru değil. ama hayvanların yaşam alanı da apartman merdivenleri değil. aynı sıkıntı yı bizde yaşıyoruz. engelli bir kızım var kedi fobisi var. yenemiyoruz. o kadar heyecanlanıyor ki epilepsi nöbeti geçiriyor. peki biz ne yapalım. lütfen hayvanlara evinizde bakın,

2
0
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Savcıların ve mahkemenin Adaletine bakın.Savunmasız bir kediye yapılan şiddet önce önemsenmiyor ve psikopat adam serbest birakiliyor.Halkın tepkisi ve duyarlılığını görüncede yeniden yakalama kararı veriliyor.Gerçekten AYIP !

0
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Adalet bakanlığı, böyle çelişkili, değişken, saçma kararlar veren, tüm delillere rağmen suçluları serbest bırakan, halkın Adalete olan güvenini zedeleyen savcılar Hakkında neden inceleme başlatmıyor ?

0
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Savcıların ve mahkemenin Adaletine bakın.Savunmasız bir kediye yapılan şiddet önce önemsenmiyor ve psikopat adam serbest birakiliyor.Halkın tepkisi ve duyarlılığını görüncede yeniden yakalama kararı veriliyor !

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title