Haberler

Korgeneral Temel Siirt'te

Bölgedeki birlikleri denetlemek ve bir dizi incelemede bulunmak üzere Siirt’e gelen 2’nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Siirt Valisi Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret etti.

Bölgedeki birlikleri denetlemek ve bir dizi incelemede bulunmak üzere Siirt'e gelen 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Siirt Valisi Ali Fuat Atik'i makamında ziyaret etti.

Valiliğe gelişinde Vali Atik tarafından karşılanan Korgeneral Temel, valilik şeref defterini imzaladı. Daha sonra valilik makamına geçen Korgeneral Temel, burada Vali Atik ile bir süre görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Atik, Korgeneral Temel'e ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, ziyaretin anısına Türk bayrağı işlemeli tiftik battaniyesi hediye etti. Valilik ziyaretinde, Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kemal Benek hazır bulundu.

2. Ordu Komutanı Korgeneral Temel, ziyaretin ardından valilikten ayrıldı. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Metin Fuat Atik Siirt Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title