Haberler

Köpeklerin parçalamaya çalıştığı su samurunu yoldan geçen vatandaş kurtardı

Güncelleme:

Ardahan'ın Hanak ilçesine bağlı Aktaş köyünde köpeklerin saldırısına uğrayan su samuru, o sırada tesadüfen bölgeden geçen vatandaşlar tarafından kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan ve geçtiğimiz haftalarda Kura Nehri'nde balık yerken görüntülenen su samurlarından biri yaşadığı bölgeden fazla uzaklaşınca köpeklerin hışmına uğradı.

SALDIRI ANI KAMERADA

O sırada bölgede bulunan ve saldırıya şahit olan Muhammet Şimşik adlı vatandaş, su samurunu köpeklerden kurtardı. Oldukça ürkek olduklarından dolayı doğada doğrudan görebilmenin zor olduğu su samuruna köpeklerin saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

HIZLA UZAKLAŞTI

Görüntülerde iki köpeğin hışmına uğrayan su samurunun, kurtarıldıktan sonraki kaçışı ve köpekler tarafından kovalandığı anlar yer alıyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500

Yorumlar (16)

milletin tavuklarını yiyen:

milletin tavuklarına katleden su samurunu bırakın köpekler yeseydi

9
72
yanıtYanıtla
chl:

gelincik değil o susamuru

yanıt12
yanıt0
Hakkı:

Daha su samuru ile gelincik türünü ayıramıyorsun senin gibilerde insanım diye yaşıyor

yanıt38
yanıt3
Zekerriyağ:

Tavukları katleden su samuru değil sansar veya gelinciktir.

yanıt0
yanıt0
Su samuru:

Hep sen tavuk yiyecek halin yok birazda ben aç karnımı doyurayim değil mi bukadar aç gözlü olma

yanıt0
yanıt0
senar:

sanki vatandaş kurtarmış gibi değilde kendi kurtulmuş gibi duruyor.

46
1
yanıtYanıtla
FB18:

GÖRÜLDÜĞÜ GİBİYSE KURTARMA DEĞİL BELGESEL PEŞİNDE

28
1
yanıtYanıtla
meczup:

bu köpeklerin dört ayaklısından daha tehlikelisi var bunlar gücünün yettiğine ağızlarından salyalar akarak saldırır aslında bunlar korkaktır sürü halinde dolaştıklarında saldırgan olur sakinleştiirmek için önlerine kemik atmak lazımdır tasmasız dolaştırılmaları tehlikelidir tasma takıldığında sakinleşirler kendilerinden güçlü bir mahlukatı gördüklerinde kuyruklarını bacaklarının arasına alıp ciyaklıyarak kaçarlar

14
9
yanıtYanıtla
adem:

yalnız ısırılan hep köpekler olmuş köpekler mağdur

11
6
yanıtYanıtla
RATATA:

Kurtarma filan yok yahu, adam gitmiş kameraya çekmiş mesele reklam parası rahat olun beyler.

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title