Haberler

Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz Görevine Başladı

Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz görevine başladı

KIRIKKALE Valisi Ali Kolat'ın yaş haddinden emekli olması nedeniyle yerine atanan Mehmet İlker Haktankaçmaz, yeni görevine başladı.

Valilik önünde vali yardımcıları, il müdürleri, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve sivil toplum örgüt temsilcileri tarafından karşılanan Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, kendisini karşılayanlarlarla valilik önünde toplu fotoğraf çektirdikten sonra makamına oturdu. Vali Haktankaçmaz yaptığı açıklamada, "Bugün bismillah diyerek çok kutsal bir görevi devraldık. Böyle bir görevi bize boğazından kesip yatırım yapan, ekmeğini bölüp bizim eğitimimiz, diğer işler için harcayan milletimize borcumuzu bir şekilde hizmet olarak ödemeye verilmiş bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Elbette bu kutsal göreve layık görülmem benim için ayrı bir onur vesilesi. Ancak bir o kadar da bir mesuliyet bir sorumluluk getiren bir iş. Rabbimden duam, yüz akıyla buradaki görevimizi yapabilmemiz, bize güvenip bu göreve layık görenleri, halkımızı, vatandaşımızı mahcup etmememiz. Kırıkkale, Türkiye'nin kalbinde olan bir il. Türkiye'nin kuzeyiyle, güneyiyle, doğusunu, batısını birbirine bağlayan yolların kilit noktası. Memleketini, milletini, ülkesini seven insanların diyarı. Böyle bir ilde görev yapmak ayrıca bir şans" dredi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Ali Kolat Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title