Haberler

Keşan Dallık Şenlikleri Yapıldı

Keşan Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Dallık Şenlikleri 9 Mayıs 2010 Pazar günü Kılıçköy Korusu'nda yapıldı.

Sabah saatlerinde itibaren vatandaşlar Kılıçköy Korusu'na gelerek Dallık Şenlikleri için hazırlıklara başladılar.

Keşan Belediyesi'nce kurulan alana ise Keşan Kaymakamı Metin Borazan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan,CHP Edirne İl Başkanı Nejat Gencan, çevre ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri,belediye meclis üyeleri, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları, ile kalabalık bir misafir topluluğu katıldı.

Özcan, burada yaptığı açıklamada Keşan Belediyesiolarak geleneksel olarak düzenledikleri Dallık Şenlikleri'nin bu yıl 5.sini düzenlediklerini belirterek " Bu yılda geleneksel olarak düzenlediğimiz Dallık şenliklerimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Burada bir araya gelerek bir gün de olsa misafirlerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Baharıun gelişini simgeleyen Hıdrellez ve aynı zamanda Anneler Günü'nün bir arada kutluyoruz. Ben burada ayrıca tüm Annelerin de Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Özcan,eşi Şengül Özcan'ın da Anneler Günü'nü kutlayarak ona gül hediye etti. Özcan eşile birlikte diğer konuk bayanların da Anneler Günü'nü gül vererek kutladı.

Dallık şenlikleri gece geç saatlere kadar herhangi bir olay meydana gelmeden güzel bir şekilde kutlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title