Haberler

Kayseri'de, Akmescit Mahallesi'nin karantina süresi bitti

KAYSERİ'de, Fransa'dan gelen kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alınan Akmescit Mahallesi'nde, karantina uygulaması sona erdi.

KAYSERİ'de, Fransa'dan gelen kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alınan Akmescit Mahallesi'nde, karantina uygulaması sona erdi. Jandarma tedbirleri kaldırarak mahalleyi giriş ve çıkışa açtı.

Bünyan ilçesindeki Akmescit Mahallesi, yakınının cenazesi için Fransa'dan gelen kişinin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı. Jandarma ekipleri de önlem alarak, mahalleyi giriş ve çıkışlara kapattı. Mahallede yaşayanların ihtiyaçları ise Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılandı. 600 haneli mahallede sosyal izolasyonun sağlanması ve yeni vakaya rastlanılmaması nedeniyle karantina uygulaması saat 00.00'da sonlandırıldı. Jandarmanın da önlemlerini sonlandırmasının ardından, mahalle giriş ve çıkışa açıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akmescit Mahallesi Koronavirüs Fransa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title