Haberler

Kayseri'de 600 haneli mahalle karantinaya alındı

Güncelleme:

Kayseri'de 600 haneli mahalle karantinaya alındıKAYSERİ'nin Bünyan ilçesinde Akmescit Mahallesi, bir yakınının cenazesi için Fransa'dan gelen kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı.

Kayseri'de 600 haneli mahalle karantinaya alındı

KAYSERİ'nin Bünyan ilçesinde Akmescit Mahallesi, bir yakınının cenazesi için Fransa'dan gelen kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı.

Akmescit Mahallesi'ne, bir yakınının cenaze töreni için geçen 10 Mart'ta Fransa'dan gelen kişi, yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Kayseri Şehir Hastanesine başvurdu. Hastanede test yapılan gurbetçi vatandaşın koronavirüs hastalığına yakalandığı belirlendi. Bunun üzerine 600 haneli mahalle, koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina altına alındı. Jandarma ekipleri önlem alarak mahalleye giriş ve çıkışları kapattı. Mahallede yaşayanların ihtiyaçları ise Vefa Sosyal Destek grubu tarafından karşılanıyor. Mahallenin 14 gün karantina altında tutulacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akmescit Mahallesi Kayseri Bünyan Fransa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title