Haberler

Karşıyaka'da 5 Bin Kişiye Ücretsiz Kurs

Karşıyakalılara yeni hobi alanları açmak ve meslek edindirmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi, bu sezon yaklaşık 5 bin kişiye ücretsiz kurs imkanı sağlıyor.

Karşıyakalılara yeni hobi alanları açmak ve meslek edindirmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi, bu sezon yaklaşık 5 bin kişiye ücretsiz kurs imkanı sağlıyor. Pilates, cilt bakımı, diksiyon ve resim gibi farklı branşlardaki kurslara katılan vatandaşlar, hem eğlenme hem de öğrenme fırsatı buluyor.

Karşıyaka Belediyesi, bu sezon 13 ayrı merkezde toplam 145 hobi ve meslek edindirme kursu açtı. Ahmet Piriştina, İsmail Cem ve Bülent Ecevit kültür merkezleri, Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, Vecdi Altay Çocuk Kulübü ile Alaybey, Bostanlı, İmbatlı, İnönü, Mustafa Kemal, Nergiz, Cumhuriyet ve Yalı mahalle merkezlerinde düzenlenen kurslara yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Büyük ilgi gören kurslar arasında; Arjantin tango, İspanyolca, bilgisayarlı muhasebe, satranç, hareket atölyesi, çiçek yapımı, kumaş boyama, takı tasarımı, cilt bakımı, işaret dili, okuma-yazma, pilates, yoga ve aşçılık gibi çeşitli branşlar yer aldı. Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurslar yaklaşık iki ay daha devam edecek. Ardından sezon sonu sergi, gösteri ve etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Toplumun her kesimi için fırsat eşitliği yaratmaya çalıştıklarını ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Her yıl olduğu gibi bu sezon da dopdolu bir programla kurslarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir ücret talep etmeden düzenlediğimiz kurslar sayesinde binlerce Karşıyakalı sosyalleşme, yeteneklerini geliştirme ve yeni beceriler edinme fırsatı buluyor. İnsan odaklı hizmet anlayışımız gereği, yurttaşlarımız için her alanda fırsat eşitliği yaratmak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Piriştina Bülent Ecevit İsmail Cem Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title