Haberler

Kar Kalınlığı Bolu Dağı'nda 20 Santime Ulaştı

Kar kalınlığı Bolu Dağı'nda 20 santime ulaştı Kar kalınlığı Bolu Dağı'nda 20 santime ulaştıDÜZCE - Bolu Dağında gece geç saatlerde başlayan kar yağışı nedeniyle her yer bembeyaz oldu.

Kar kalınlığı Bolu Dağı'nda 20 santime ulaştı

Kar kalınlığı Bolu Dağı'nda 20 santime ulaştı

DÜZCE - Bolu Dağında gece geç saatlerde başlayan kar yağışı nedeniyle her yer bembeyaz oldu. Bolu dağını kullanan sürücüler bahar ayında kışı yaşadılar.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün kar uyarısı doğru çıktı. Düzce ili genelinde dün gece yarısından itibaren başlayan yoğun kar yağışı özellikle Bolu Dağı'nda trafik akışını olumsuz yönde etkiledi.

Güzergah olarak Bolu Dağı'nı kullanan sürücüler Kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşadılar. Bazı sürücüler Nisan Ayının 23'ü olmasına karşın böyle bir kar yağışı ile ilk kez karşılaştıklarını belirterek kara hazırlıksız yakalandıklarını söylediler. Kar yağışı nedeniyle Bolu Dağı'nın kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar oldu.

Karayolları ekipleri kar yağışı üzerine bölgede tuzlama ve kar temizleme çalışması yaparken bazı araç sürücüleri de araçlarını tesislere çekerek karın keyfini yaşadılar.

Yoğun Kar yağışı Bolu Dağı'nda 20 cm'ye ulaşırken kar yağışı Düzce kent merkezinde de sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Düzceliler güne kar yağışı ile uyanırken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları da kar yağışı nedeniyle spor salonunda yapılması kararlaştırıldı.

(AY)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Düzce Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title