Haberler

"Kamil Sönmez'in Yeri Ayrı"

Güncelleme:

Ertuğrul Günay, bu sabah vefat eden Türk halk müziği sanatçısı Kamil Sönmez'in çocukluk arkadaşı olduğunu belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bu sabah vefat eden Türk halk müziği sanatçısı Kamil Sönmez'in çocukluk arkadaşı olduğunu belirterek, "Kamil'in benim için ayrı bir yeri var. Yarın cenazesinde bulunmaya çalışacağım" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ekonomi Muhabirleri Derneği'nin Genel merkezinde Ekonomi Muhabirleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Günay burada Türk halk müziği sanatçısı Kamil Sönmez'in vefatına ilişkin şunları söyledi:

"Kamil'in benim için ayrı bir yeri var. Biz çocukluk arkadaşıyız. Ordu'nun Perşembe ilçesinden tanışıyoruz. Akrabalığımız da vardı. Bizim çok eski hukukumuz var. Kamil çok esprili, samimi bir adamdı. Güler yüzle hatırlarım. Bir sanatçı vefat edince arkasından iyi şeyler söylüyorsunuz, rutin bir konuşma yapıyorsunuz, onun ötesinde Kamil çok eski bir arkadaşımdı benim. Yarın cenazesinde bulunmaya çalışacağım." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Ertuğrul Günay Kamil Sönmez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title