Haberler

Kahramanmaraş Valisi Kocatepe'den Bıyık Kralına 'Saat' Tepkisi

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümü kutlamaları törenle başladı.

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümü kutlamaları törenle başladı. Vali Şükrü Kocatepe, törende kendisine karanfil veren 70 yaşındaki Türkiye Bıyık Kralı ve Dünya Bıyık Şampiyonu Mevlüt Doğan'a göğsüne taktığı saat için tepki gösterdi.

Kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk bırakma töreni düzenlendi. Törene; Vali Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı Erkan Bulgan, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kerim Acar, Dulkadiroğlu Kaymakamı Metin Maytalman, İl Müftüsü Muhammed Gevher, Emniyet Müdürü Metin Aşık, kurum müdürleri, askeri erkan ile gazi ve öğrenciler katıldı.

Vali Şükrü Kocatepe, tören öncesi kendisine karanfil veren Türkiye Bıyık Kralı ve Dünya Bıyık Şampiyonu Mevlüt Doğan'a göğsüne taktığı saat için tepki gösterdi. Vali Kocatepe, "Saat olmamış saat. Şu saat olmamış. Bıyığı falan anladık da, o saat olmuyor yani dur çıkarayım şu saati" dedi. Mevlüt Doğan ise "Sayın valim çok uğraştım vallaha. Çıkmaz efendim yapışkanlı" diyerek cevap verdi. Vali Kocatepe bir süre saati çıkarmaya çalıştı, ancak başarılı olamayınca vazgeçti.

Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı'na bırakılmasından sonra şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona eren törenin ardından Vali Kocatepe ve protokol üyeleri, işgalci Fransız askerlerine karşı ilk kurşunu sıktığı bilinen Sütçü İmam'ın Fevzi Paşa Mahallesi'ndeki mezarını ziyaret ederek dua etti. - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kocatepe Kahramanmaraş Kerim Acar Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
title