Haberler

Kadıköy'de torununu kurtaran kadın tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti

Güncelleme:

Kadıköy'de 64 yaşındaki bir kadın, 4 yaşındaki torununu son anda tramvay altında ezilmekten kurtardı. Torununu kurtarırken kendisi tramvayın altında kalan kadın hayatını kaybetti. Yaşananları anlatan bir görgü tanığı, "Tramvay gelirken çocuk aniden tramvayın yoluna fırladı. Bunu gören babaanne, çocuğu itti. Kendini kurtaramadı. Tramvayın altında 4-5 metre sürüklendi" dedi.

Kadıköy'de 4 yaşındaki torununu, tramvayın altında kalmaktan son anda kurtaran İlgün Çölege tramvayın altında kalarak ağır yaralanan kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TORUNUNU SON ANDA KURTARDI AMA KENDİSİ TRAMVAYIN ALTINDA KALDI

Olay, akşam saatlerinde Bahariye Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 4 yaşındaki torunu Adem Ç. ile beraber cadde üzerinde yürüyen İlgün Çölege (64), bir anda tramvay yoluna giren 4 yaşındaki torunu Adem Ç.'yi son anda tramvayın altında kalmaktan kurtardı.

Torununu kurtaran Çölege tramvayın altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından tramvayın altından çıkarılan kadın, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çölege yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Torunu ise hafif yaralandı.

"ÇOCUK ANİDEN TARAMVAYIN YOLUNA FIRLADI"

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde çalışma yaptı. Yaşananları anlatan Ayhan Erek, "Tramvay gelirken çocuk aniden tramvayın yoluna fırladı. Bunu gören babaanne, çocuğu itti. Kendini kurtaramadı. Tramvayın altında 4-5 metre sürüklendi. Sonra tramvay durdu. Ambulans geldi. Torunu hafifti. Çocuk hafifti. Tramvayın altında kalmadı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Çocuk İtfaiye Hastane Kaza Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Adanalı Haşmet :

Allah mekanını cennet eylesin.

218
4
yanıtYanıtla
Ebu Huzeyfe:

Beğenmeyen neyi beğenmemiş gerçekten çok değişik insanlar var ! Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah!

yanıt82
yanıt11
Tutankamon Hoca:

Biz Türkler kutlu tını şad mekanı ucmağ olsun diyoruz ondan begenmemislerdir

yanıt11
yanıt40
Zaky:

Allah Rahmet eylesin.. daha kotusu torununa birsey olsa yasarken olecekti. Cocukta travmayi atlatir insallah.. alilesine sabir versin allah

23
2
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Böyle dev gibi araçların üretilmesi doğru değildir. Ufak araçlar üretilmeli insanlar için. Yani GOLF-KART arabaları gibi araçlar. Böylelik ile kazalarda insanların ölme ihtimali çok düşük olur.

2
14
yanıtYanıtla
Rustem Sengul:

Tramvay nedir ya sokak ortasında guvenliksiz tren kontrol yok ikinci dünya savaşı döneminden kalma gibi kaldırılsın artık gereksiz. Kontrolsüz cunki arabaya çarpar insanlara çarpar

10
2
yanıtYanıtla
TT:

Yazık günah ya, bir can daha gitti, bir aile daha perişan oldu.Ölümleri önleyebilecekken önlemeyen yöneticilere yazıklar olsun.Kar küreme araçları gibi dizayn etseler, hiç kimse çarpmalarda tramvayın altında sıkışarak ölmez.O parça kaça malolur ki...

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title