Haberler

Kaçırılan Pilotların Ailesi Çifte Bayram Yaşıyor

Güncelleme:

THY pilotlarından Murat Akpınar'ın kardeşi İrfan Medet Akpınar, "Bayram bizim için şimdi başlayacak inşallah." dedi.

Lübnan’da kaçırılan THY pilotlarının serbest bırakılacağı haberleri üzerine büyük mutluluk yaşadıklarını söyleyen THY pilotlarından Murat Akpınar’ın kardeşi İrfan Medet Akpınar, “Bayram bizim için şimdi başlayacak inşallah” dedi.

Lübnan’da 74 gün önce kaçırılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca’nın serbest bırakılacağı haberleri üzerine İzmir'den İstanbul’a gitmek için hazırlanan pilotlardan Murat Akpınar’ın kardeşi avukat İrfan Medet Akpınar, “ Lübnan Devlet Televizyonunda serbest bırakıldıklarına dair bir haber yayınlanmış. Amacımız tez zamanda ağabeyimize kavuşmak. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bundan sonrası teferruat. Çok zorlu bir bekleyiş oldu. İki aile her zaman birbirimize destek olduk. Bizde umutla gidiyoruz bir an önce İstanbul’a. Bayram bizim için şimdi başlayacak inşallah. Dün Sayın Başbakanımız yengem Dilek Akpınar’ı aradı. Bende yanındaydım. Başbakanımız ilk defa arayıp böyle bir haberle karşımıza çıkınca ister istemez heyecanlanıyorsunuz. Dün yengem hemen İstanbul’a gitti. İnşallah bugün akşam saatlerinde kavuşmayı bekliyoruz. Bugün çok yoğun bir trafik vardı. Başta basın mensupları arkadaşlar çok yoğun bir şekilde aradılar. Bir sözüm vardı basın mensubu arkadaşlara. İnşallah o müjdeli gün geldiğinde hep birlikte bunun haberini yaparız” şeklinde konuştu.

Pilot Murat Akpınar’ın annesi Suzan Akpınar ise, “İnşallah yavruma kavuşacağım hasretlik bitecek. Hayatımın en acı günlerini yaşadım” dedi.

Bu arada Murat Akpınar’ın eşi Dilek Akpınar’ın ise daha önce İstanbul’a geldiği öğrenildi.

FERRUH SERÇE-HİCABİ ÇALOĞLU

İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dilek Akpınar Murat Ağca Lübnan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title