Haberler

Jet Kazasında Ölen Mina Başaran'ın Nişanlısından Duygulandıran Anneler Günü Paylaşımı

Güncelleme:

Türkiye'yi yasa boğan jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaranın nişanlısı Murat Gezer kazadan sonra ilk paylaşımlarını Anneler Günü'nde yaptı.

Türkiye'yi yasa boğan jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaranın nişanlısı, kazadan sonra ilk paylaşımlarını Anneler Günü'nde yaptı.

KAZADAN SONRA İLK PAYLAŞIM

Evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Mina Başaran'ı kaybeden Murat Gezer, kazanın ardından ilk paylaşımını nişanlısının annesinin fotoğrafıyla yaptı. Mina'yı istemeye gittiklerinin gün nişanlısının annesi ve kendi annesiyle çekilmiş fotoğrafı paylaşıp altına "Anneler Gününüz kutlu olsun! Sizi çok seviyorum!" notunu düştü.

11 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İşadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Mina Başaran, eğer kaza yaşanmasaydı 14 Nisan'da Murat Gezer ile dünyaevine girecekti .

NİŞANLISINA AİT HİÇBİR ŞEYİ SİLEMEDİ

Murat Gezer Instagram hesabında nişanlısı Mina Başaran'a ait hiçbir fotoğrafı silmedi

Jet Kazasında Ölen Mina Başaran'ın Nişanlısından Duygulandıran Anneler Günü Paylaşımı

Jet Kazasında Ölen Mina Başaran'ın Nişanlısından Duygulandıran Anneler Günü Paylaşımı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hüseyin Başaran Anneler Günü Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (27)

kader:

üzüntüden bir kac kadınla ancak teselli bulabılır yoksa asla unutamaz . . . .

4
72
yanıtYanıtla
OSMANİYELİ A 101 YÖNETİCİSİ:

ZENGİN İLE FAKİRİN GÖZYAŞI BİLE BİR DEĞİLMİŞ ONU ANLADIM. VAH ŞEHİT ANNELERİNE

38
13
yanıtYanıtla
ALEYNA TİLKİ:

BOŞUNA OSMANİYELİ BİR DALLAMA DEĞİLSİN

yanıt2
yanıt3
OSMANİYELİ A 101 YÖNETİCİSİ:

BİR MAL YORUMUMA CEVAP YAZMIŞ. AKLI YOK FİKRİ VAR

yanıt2
yanıt2
ben ve sen:

ya tamam allah rahmet eylesin dedik dedikde bu nedir kardeşim her gün bunların haberi olmazki gidin bir şehitin ailesinin evine onların anneler günü nasıl yada gidin yaşlılar yurduna yada kimsesiz çoçuklar yurduna değilmi ama lütfen......

30
17
yanıtYanıtla
ADINIZI:

Şehitlerimiz de zengin olsaydı böyle konuşulurdu ama zengin değillerdi

yanıt4
yanıt1
tülay:

herşeyde bir hayır vardır, belki yaşasaydı evlenselerdi, bu kadar değerini bilmeyip aldatacaktı

2
43
yanıtYanıtla
Dobra dobra:

Mina başaran gibi para içinde yüzen bi insanın o sosyetikliliğe o zenginliğe bir tane dekolte kıyafet giymiş fotosu yok.yani okadar mütevazi okadar kaliteli bi insanmış.Rabbim eminim mekanını cennetle taçlandırmışdır.Ailesine başsağlığı diliyorum.Evlat acısı çok zooooor....

37
4
yanıtYanıtla
Nur karakaya:

Siz kara çarşaflısınız sanırsam

yanıt9
yanıt16
siz kara çarşaflısınız diyene:

beyninizdeki bu ön yargıyla lütfen uzak durun insanlardan!

yanıt18
yanıt5
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title