Haberler

Jamiroquai, 360İstanbul'da Eğlendi

Güncelleme:

Jamiroquai'ın ünlü üyeleri Derrick Mckenzie ve Sola Akingbola, 360istanbul'da müzikseverler ile buluşurken, Jay Kay grubuyla eğlenmeye geldi.

İstanbul konserlerinin heyecanını atan grup üyeleri, perküsyon ve DJ kabinin başında hem eğlendi hem eğlendirdi. Jamiroquai'ın solisti Jay Kay ise samimi tavırlarıyla dikkat çekti.

360istanbul Beyoğlu'nda sahne alan Jamiroquai'ın üyeleri hem eğlendi, hem de eğlendirdi. Şovların ve vokallerin renk kattığı gecede ekibini yalnız bırakmayan grubun ünlü solisti Jay Kay, samimi ve rahat tavırlarıyla dikkat çekerken hayranlarının göz hapsindeydi.

İngiltere'de başladığı müzik kariyerine, dünyanın her yerinde listelerin üst sıralarında yer alarak yakaladıkları başarılar ile devam eden Jamiroquai üyeleri, Türkiye'de gördükleri ilgiden bahsederek; "1992'den beri müziğimiz ve çalışmalarımızla bizi sevenlere sesleniyoruz. Müziğimizi her zaman yaşantılarımız ve deneyimlerimiz ile besliyoruz. İstanbul'un ambiyansı bu anlamda bizi çok etkiliyor." dedi.

360Entertainment Group'un ortaklarından Sashah Khan ile Türkiye'de dostluk kurduklarını belirten Jay Kay ise; "İstanbul, enteresan dokuları aynı anda sunan bir şehir. Burada yaşayan yabancıların deneyimlerini de paylaşma şansını yakaladım. Gerçekten de İstanbul, dünyanın en yaşanılır şehirlerinden." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Jamiroquai İstanbul Türkiye Beyoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title