Haberler

İzmir'de söyleşiye katılan Cem Yılmaz'ın aklı İstanbul'daki oğlunda kaldı

Güncelleme:

Komedyen Cem Yılmaz, ilham veren kişileri İzmirlilerle buluşturan ve bilet gelirlerinin tamamını farklı vakıflara bağışlayan sosyal platform Nettalks'un konuğu oldu. Bir çocuk babası Yılmaz, İstanbul'da yaşanan deprem için "Aklım İstanbul'da" dedi.

İzmir'in sosyokültürel yaşamına katkı sağlamanın hedeflendiği sosyal sorumluluk projesi Nettalks ile ilham veren kişiler İzmirlilerle buluşturularak, bilet gelirlerinin tamamı, farklı vakıflara bağışlanıyor. Geçen yıl kurulan sosyal platformda bugüne kadar gazeteci Ayşe Arman, yazar Azra Kohen ve tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu da ağırlandı.

Nettalks'ta bu seferki konuk ise komedyen Cem Yılmaz oldu. İzmir'de otelin konferans salonunda sevenleriyle buluşan Yılmaz'ın gösterisinin biletleri, 250 TL'den satıldı. Sahneye çıkmadan önce İstanbulluları korkutan depremi öğrenen Cem Yılmaz, "Aklım İstanbul'da" dedi.

"BEN BÖYLE ANLATTIKÇA O ADAMLAR AZALIYOR"

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı gösteride Cem Yılmaz, "Ben 22 yaşındayken, sahnede başarısız olma ihtimali üzerine sahneye çıktım. Kendimi çok kabiliyetli, 50 kişinin önüne de çıksa 100 kişinin önüne de çıksa başarılı öyküler anlatabilecek, güldürebilecek birisi olduğumu düşünerek, çıkmadım. Biz böyle bir iş için yaratılmışız. Bir olayın farklı açılarından bakabildiğimi söylüyorsunuz. Benim farkım, veriyi işlemek. Her ortamda hepimizin bildiği, sürekli aynı şeyleri söyleyen tipler vardır. Ben hikaye anlattığımda güldüğünüz şey, böyle tiplerin varlığı değil birinin böyle birinin varlığının anlamsız olduğunu hatırlatması. Ben böyle anlattıkça o adamlar azalıyor. Benim toplumsal faydam bu" diye konuştu.

AKLI OĞLUNDA KALDI

İstanbul Silivri merkezli 5.8 büyüklüğündeki depremi sahneye çıkmadan öğrenen Yılmaz, aklının İstanbul'da, oğlu Kemal'de olduğunu belirterek, "Aklım İstanbul'da. Annesi okuldan aldı mı, merak ediyorum" dedi.

İSTANBUL'DA NE OLMUŞTU?

İstanbul'da saat 14.00 sıralarında meydana gelen deprem büyük panik yarattı. AFAD depremin şiddetini 5,8 olarak duyurdu. İstanbul, Bursa, Kocaeli'de okullar bugün için tatil edildi. Silivri'nin 21.68 kilometre açıklarında meydana gelen deprem, İstanbul'un birçok ilçesinde hissedilirken, Kocaeli'de de hissedildi. Depremin ardından, en büyüğü 4.1 büyüklüğünde 28 artçı meydana geldi.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (17)

baskomutanreceptayıperdogan:

iki kelime dua bile etmedin kesin bazen insanlar çözüm bulamaz sadece dua çözüm bulurbol bol dua ve iman bütünlüğü olduktan sonra ne sel olur nede deprem gördüğünüz gibi 99da allahu teala uyardıtam 20 sene sonra ümmet sapıtınca bi uyarı daha yaptı yani bu bir uyarı bırakın fay hattıymışta bilmem neymiş kafası secdeden kalkmayan insan ölmekten depremden korkmaz mesela ben elhamdülillah

5
25
yanıtYanıtla
Cahilliğin göz kamaştırıcı:

yorumu okuduktan sonra Bir insanın beyni olmadan da yaşayabileceğini anladım

yanıt31
yanıt3
bravo:

Sen zaten keşke ölsen doğal seleksiyona uğrasan. Oksijen israfından başka bişey değilsin.

yanıt18
yanıt3
ankara:

Az bilgisi olup çok konuşan, parası olmayıp çok harcayana benzer.

yanıt9
yanıt0
ahmet..:

sizin işin gücünüz de bu mevla kerim başka bir şey yok. .

yanıt1
yanıt2
ADAM:

Kime faydası var acaba bu komedyenin. . Kendi cebinin dışında. . .

7
9
yanıtYanıtla
Pargalı:

Tipsiz sevimsiz ukala

9
6
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR''Lİ:

topunuz gelin cemm

6
6
yanıtYanıtla
Ayse:

Cocuk olunca insan cocugu icin korkarmis. Dun depremde anladim.

9
1
yanıtYanıtla
A.D.:

evlattan daha değerli olan ne var Cem in aklım İstanbul da demesinden daha doğru ne olabilir güzel insansın be Cem

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title