Haberler

Psaki: Türk Medyasında Çıkan Haberlerden Rahatsızız

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Psaki, "Türk medyasında, büyükelçimiz ve üst düzey Amerikalı yetkililer hakkındaki saldırılar rahatsız edici." dedi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, "Türk medyasının bazı unsurlarında büyükelçimiz, diğer üst düzey Amerikalı yetkililer, uluslararası medya temsilcileri ile özel Amerikan vatandaşları ve grupları hakkında devam eden temelsiz saldırıları derinden rahatsız edici buluyoruz" dedi.

"YETKİLİLERE ENDİŞEMİZİ İLETTİK"

Psaki, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul merkezli operasyonlar sonrasında bazı gazetelerde ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ve ABD ile ilgili çıkan haberlere yanıt verdi.  Psaki, şunları kaydetti: "Bazı Türk medyasında, büyükelçimiz, diğer üst düzey Amerikalı yetkililer, uluslararası medya temsilcileri ile özel Amerikan vatandaşları ve grupları hakkında devam eden temelsiz saldırıları derinden rahatsız edici buluyoruz. Türk yetkililere, Amerikalı yetkililer hakkındaki bu tür iddialara dair endişelerimizi ilettik.

"TÜRK YETKİLİLER SUÇLAMALARA İTİBAR ETMİYOR"

Türk yetkililer, büyükelçi Ricciardone dahil, Amerikalı yetkililere karşı bu tür yanlış suçlamalara itibar etmedikleri noktasında bizi temin ettiler. Türk hükümetinin görüşleri hakkında daha fazla soru için sizi Türk hükümetine yönlendiriyoruz".

Kaynak: AA / Güncel

Francis Ricciardone Dışişleri Bakanlığı Jen Psaki İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

Ben Ceaselcelal@kabelmail.de:

Bizde Amerika`nin maydanozlugundan rahatsiziz! Hem türk medyasindan rahatsizlarsa takip etmesinler canim!!!

41
7
yanıtYanıtla
coşkuncos.28@hotmail.com:

Lafa geldimi basın özgürlüğü diyen ABD'ye bak..??Türk Basını ne yazacağını kimi suçlayacağını sizemi soracak..?? Hadi oradan BAŞKA KAPIYA...

36
1
yanıtYanıtla
HALİL..halilakkuc@hotmail.com:

SEN RAHATSIZSAN BU DEMEKTİR Kİ HAYIRLI BİRŞEYLER OLUYOR.

35
1
yanıtYanıtla
demokraterdog@gmx.de:

„rahatsız edici buluyoruz' tepkidir sevgilli koyunlar, ama sizin tartışma kültürünüz olmadığına göre anlamazsınız. ABD dünya yolsuzluk lideriniz gibi gazettecileri hapise attirtmıyor, işten kovduturmuyor, yanlız hamd edemediğiniz tepkiyi veriyor. Bencede çok haklı, benide sizin yalaka penguen medyalar saçma komplo teorilerinle bayağı rahatsız ediyor.

17
13
yanıtYanıtla
demokraterdog@gmx.de:

Kendi ahlak durumuna söyleyecek yok mu?

yanıt0
yanıt0
oğuziskele_oguz@hotmail.com:

amerika nı rahatsız olması mutluluk kaynağı olarak yeter.

24
2
yanıtYanıtla
baranyusufbaran40@hotmail.com:

geçenlerde oğlum bir sınavda düşük almış. doğal olarak kızdım.. bana verdiği cevap nedir biliyor musunuz? aslında yüksek bekliyormuş da bu işte İsrail in parmağı var dedi..

15
11
yanıtYanıtla
mrt-1987mrtbkts1987@gmail.com:

abi gülmekten altıma kaçırıyordum ya :))))

yanıt0
yanıt0
fazla uzatmayınel.insan@hotmail.com:

Yorumlara bakıyorum da bütün AKP'liler ABD'ye düşman. Bunu görmek sevindirici ama kendilerinin görmedikleri ya da görmek istemedikleri bir şey var o da AKP ABD ile her zaman dosttur. ABD nin 'TÜRK YETKİLİLER SUÇLAMALARA İTİBAR ETMİYOR' açıklaması da bunun ıspatıdır.

6
17
yanıtYanıtla
AYs.@hotmail.de:

Amerika dünyanin en yalanci insanlariyla dolu bir ülkedir,unutmayin Irakta Gaz var dediler saldirdilar milyonlarca insan öldürdüler.Onlarda yalan söylemek suc degildir yani hic bir cezasi yoktur.Herseyleri yalan

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title