Haberler

İdeal Sınavı Geçti

Güncelleme:

Darıca İdeal İhtisas Spor kulübü, Ekim ayı kuşak sınavında başarılı olan sporcuların diplomaları geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle verildi.

Yaklaşık 40 sporcu bir üst kemere terfi etmek için tüm hünerlerini sergilerken, yapılan sınav sonucunda sporcuların tamamı başarılı olarak terfi etmeye hak kazandı. Alt yapıya önem vererek Karate'de yapılanmaya giden İdeal İhtisas Spor Kulübü, son şampiyonlarda aldığı madalyalarla başarı ivmesini yükseltirken, kuşak sınavlarında sporcular madalyalarının hakkını da veriyor.

Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği kuşak sınavının onur konuğu Darıca Kaymakamı Osman Ateş oldu. Sınavı baştan sona takip eden Kaymakam Osman Ateş, sporcuları tebrik ederek sporun önemine değindi. Gençleri spora teşvik eden ve kötü alışkanlıklardan korunmak için herkesin spor yapması gerektiğini belirten Ateş, aileleri de çocuklarını spora yönlendirdiği için teşekkür etti. İdeal İhtisas Spor kulübü Başkanı Ahmet Akçay'da sporcularını başarılarından dolayı kutlayarak şampiyon yetiştirmek kadar topluma faydalı birey yetiştirmenin de önemli olduğunu ve Darıca'da binlerce genci bu şekilde topluma kazandırdıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Ateş Darıca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title