Haberler

Hüseyin Besli: Basın Danışmanları Kurumlarının Dilidir

BASIN Danışmanları Platformu'nun Darülaceze Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Danışmanı ve AK Parti eski Milletvekili Hüseyin Besli, "Bir kurumun basın danışmanı, o kurumun dilidir ve bu bir gururdur" dedi.

BASIN Danışmanları Platformu'nun Darülaceze Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Danışmanı ve AK Parti eski Milletvekili Hüseyin Besli, "Bir kurumun basın danışmanı, o kurumun dilidir ve bu bir gururdur" dedi.

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci'nin ev sahipliğinde düzenlenen Basın Danışmanları Platformu toplantısı Platform Başkanı Vehbi Güleş'in konuşmalarıyla başladı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Danışmanı ve AK Parti İstanbul eski Milletvekili Hüseyin Besli ise onur konuğu olarak katıldı. Güleş, "Abdülhamid Han Hazretlerinin emri ile 123 yıl önce kurulan Darülaceze'de bir araya gelmek bizim için çok büyük mutluluk. Platformumuzu misafir ettikleri için Başta Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ağabeyimize, Başkan Yardımcısı Ahmet Malatyalı'ya ve meslektaşımız Darülaceze Basın Danışmanı Nevzat Özkaya'ya teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Programa Darülaceze tanıtım filmi ve Sosyal Hizmet Şehri Darülaceze Proje Sunumu ile devam edildi. Gösterim sonunda söz alan Başkan Cebeci, "Darülaceze'de bir araya geldiğiniz için bizler de mutluluk duyduk. Yeni projelerimizi sizlere anlatmak ve desteklerinizi almak fırsatını bulduk. Amacımız bu tür kurumları çoğaltmak değil elbette. Ama ihtiyaç duyuluyorsa da en iyisini yapmaktır" ifadelerini kullandı.

"BU BİR GURURDUR"

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve AK Parti eski Milletvekili Hüseyin Besli,  kendisinin 42 yaşında bu mesleğe başladığını ve genç meslektaşlarıyla birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Besli, 1994 yılında İBB Başkanı olarak seçildiği günden itibaren Basın Danışmanlığını yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kader arkadaşlıklarının çok eskiye dayandığını belirterek, "Bir kurumun basın danışmanı o kurumun dilidir, bu kişilerle sınırlı değildir, bir gururdur, siz bu gururu yaşıyorsunuz, hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

Program sonrası Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Hüseyin Besli'ye sakinlerin yapmış olduğu Siirt Battaniyesi, Basın Danışmanları Platformu Başkanı Vehbi Güleş'e de Darülaceze'nin kuruluş yıllarına ait olan resimlerden oluşan albüm hediye etti. Toplantıya katılan Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Konya Bölge Müdürü Abdurrahman Cüneyd Fidancı'da, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile Duayen Basın Danışmanı Hüseyin Besli'ye Konya Mevlana Türbesi tablosunu takdim etti.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Besli Darülaceze Ak Parti Konya Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title