Haberler

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Erbil'de Barzani ile görüştü

Güncelleme:

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kürdistan Demokratik Partisi Genel Başkanı Barzani ile Erbil'de bir araya geldi. HÜDA PAR'dan yapılan açıklamada, "Görüşmede 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler ile 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen çalışmalar ele alındı. HÜDA PAR ve KDP arasındaki ilişkilerin gelecekte daha da geliştirilmesi konusunda ortak mutabakata varıldı" denildi.

AK Parti'den İstanbul 3. Bölge 4. Sırada milletvekili adayı olan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) Genel Başkanı Mesud Barzani ile Erbil'de bir araya geldi.

Hüda Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Erbil'de Mesut Barzani ile Görüştü

"İLİŞKİLERİN GELİŞTİRİLMESİ KARARI ALINDI"

HÜDA PAR'dan yapılan açıklamada, "Görüşmede, Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen çalışmalar ele alındı… HÜDA PAR ve KDP arasındaki ilişkilerin gelecekte daha da geliştirilmesi konusunda ortak mutabakata varıldı" denildi.

Hüda Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Erbil'de Mesut Barzani ile Görüştü

SEÇİME, AK PARTİ LİSTESİNDEN GİRİYORLAR

Yapıcıoğlu geçtiğimiz haftalarda seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklamıştı. Yapılan görüşmelerin ardından HÜDA PAR'dan 4 isim, AK Parti listesinden milletvekili adayı olmuştu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Zekeriya Yapıcıoğlu Kahramanmaraş Erbil Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Çınar Saraç:

Megri megri yapacaklar reisle özlettiler zaten ibo da katılır şivan perver de katılır

153
36
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

Bu ne perhiz bu ne lahana

140
31
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Bunu diğer ittifaktan biri yapsa terörist olurdu.

130
38
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title