Haberler

Hazine Müsteşarı Çanakçı'ya Sigortacılık Jüri Özel Ödülü

Active Academy Tarafından Bu Yıl İlki Düzenlenen Sigorta Zirvesi'nde Sigortacılık Ödülleri de Sahiplerini Buldu. Üç Sigorta Firmasına 'Yenilikçi Şirket', Beş Sigorta Firmasına İse "Kurumsal Sosyal Sorumluluk' Ödülleri Verilen Zirve'de Sigorta Sektörüne Katkılarından Dolayı, Hazine Müsteşarı Halil İbrahim Çanakcı'ya da Jüri Özel Ödülü Sunuldu.

Active Academy tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sigorta Zirvesi'nde Sigortacılık ödülleri de sahiplerini buldu. Üç Sigorta firmasına "Yenilikçi Şirket', beş sigorta firmasına ise "Kurumsal Sosyal Sorumluluk' ödülleri verilen Zirve'de sigorta sektörüne katkılarından dolayı, Hazine Müsteşarı Halil İbrahim Çanakcı'ya da Jüri Özel Ödülü sunuldu.

1. Sigorta Zirvesi'nde gerçekleştirilen Sigortacılık ödülünü almaya hak kazananlar ödüllerini Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in elinden aldı. Sigortacılık ödüllerinde Yenilikçi Şirket Ödülü'ne, "Parça Tedarik Projesi" ile Anadolu Sigorta, "Kullandıkça Öde Kasko Kampanyası Projesi" ile Aviva Sigorta ve "Cinfikir Kutusu Projesi" ile Eureko Sigorta layık görüldü. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü'ne de, "Arka Koltukta Oturan Çocuklar Projesi" ile Axa Oyak Sigorta, "Yangın ve Deprem Eğitim Merkezi Projesi" ile Aksigorta, "Nevşehir/Sobessos Kazısı ve Fethiye Müzesi Eser Tanzimi Projesi" ile Koç Allianz, "Bireysel Emeklilik ve Sigorta Akademisi Projesi" ile Yapı Kredi Emeklilik ve "VakıfBank Güneş Sigorta Spor Kulübü Projesi" ile Güneş Sigorta hak kazandı.

Jüri Özel Ödülü'ne ise sigorta sektörünün uluslararası standartlarda bir altyapıya kavuşturması ve uzun süredir yaşanan yasal boşluğun giderilmesini sağlayan Sigortacılık Kanunu'nun hazırlanması ve yürürlüğe girmesi için sarf ettiği çabalardan dolayı, Hazine Müsteşarı Halil İbrahim Çanakcı layık görüldü. (ANKA)

(DG/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title