Haberler

Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar, yeni TV kanalının sinyalini verdi!

Güncelleme:

Nisan ayında Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar sosyal medya hesabından yeni kurulacak bir televizyon kanalını duyurdu. Dündar, "Yeni yayın döneminde adından çok söz ettirecek yeni bir televizyon kanalı kuruluyormuş!" ifadelerini kullandı.

Nisan ayında Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar sosyal medya hesabından yeni kurulacak bir televizyon kanalını duyurdu. Dündar, Korcan Karar, Kadir Çankaya ve Atilla Köprülüoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafla birlikte "Yeni yayın döneminde adından çok söz ettirecek yeni bir televizyon kanalı kuruluyormuş!" bilgisini paylaştı.

"UMUT VERİCİ GELİŞMELERİ KONUŞTUK"

Uğur Dündar nisan ayında bir grup gazeteci ile birlikte Halk TV ile yollarını ayırmıştı. Dündar medyadaki yeni bir gelişmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Uğur Dündar sosyal medya hesabından, Korcan Karar, Kadir Çankaya ve Atilla Köprülüoğlu ile bir fotoğrafını paylaşarak altına, yeni yayın döneminde yeni bir kanalın kurulacağı haberini aldığını yazdı. Dündar paylaşımında, "Akşam sohbetimizde, mesleğimiz adına umut verici gelişmeleri konuştuk. Yeni yayın döneminde adından çok söz ettirecek yeni bir televizyon kanalı kuruluyormuş!.. Ne diyeyim? Haydi hayırlısı!.." ifadelerini kullandı.

Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar, yeni tv kanalının sinyalini verdi!

YOLLARINI AYIRMIŞTI

Bir süre CHP'nin kanalı Halk TV'de, "Halk Arenası" isimli program yapan Uğur Dündar nisan ayında Lale Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in işlerine son verilmesi üzerine istifa ederek kanalla yollarını ayırmıştı.

DESTEK VERECEĞİM

Gazeteci İsmail Saymaz ise yeni kurulacak kanal ile ilgili, "Uğur Dündar'ın yakın ekibinden Kadir Çankaya, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e ait ÇukurovaTürk TV'yi satın aldı. Televizyonun merkezi İzmir'e taşındı. Uğur Dündar, "Önceliğim Sözcü TV. Bu proje olmazsa Çankaya ile yeni haber kanalı çalışmasına destek vereceğim." ifadelerini kullandı.

Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar, yeni tv kanalının sinyalini verdi!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Uğur Dündar Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

Doğan:

Uğur bey, biz sizin geçmişte yaptığınız programlarla büyüdük. Tarafsızdınız, güvenilirdiniz. Ama bugün yaptığınız programlarda devlet büyüklerine nerdeyse hakaret eden insanların katıldığı programları yönettiniz. Hakaret/küfür vb içeren programlarda kahkahalar attınız. Kendinize yazık ettiğiniz gibi bizim de gençlik yıllarındaki anılarımızı tebessümlerimizi bitirdiniz. Ben küçükken tek hayalim sizin gibi gazeteci/televizyoncu olacağım diyordum. Keşke eskisi gibi kala bilseydiniz. Ben artık 70 li 80 li yıllarda kalan Uğur beye selam ediyorum.

10
9
yanıtYanıtla
Ugur avcı:

Ey gidi günler hey. Ne idim demeyeceksin ne olacağım diyeceksin. Bir zamanlar tv başında dört gözle izlediğimiz insan, şimdilerde programında kadınlara ‘inadına oranızı buranızı açın’ diyenleri alkışlar duruma geldi. Bunun adına da muhaliflik diyorlar. bu millet öyle yüce bir millettir ki artık ağzınla kuş tutsan nafile. Seni ancak belli bir kesim izler buzlu viskilerini yudumlarken. milletten bi haber.

6
6
yanıtYanıtla
SÖZCÜ TV:

Sen ilk önce akp nin yandaş kanallarına bak sonra uğur dündarı ağzına al akit tv ülke tv a haber bunların reziliklerini gör sonra salyanı akıt

yanıt4
yanıt3
Arz kckdg:

Çocukluğumun kibar vatansever uğur dündarı çook hayal kırıklığına uğrattı yediği tabağa pisleyen hain oldu

5
6
yanıtYanıtla
azad:

küfür kanallarından biri olur başka ne olacak

4
7
yanıtYanıtla
Bilu:

VATAN BOLUNMESI OLDUMU UGUR VE KQRDESI KORUKCU BASI YDILAR HIC VAZGECMEDILER

6
3
yanıtYanıtla
temel:

zaten ulke kanal cøplugu gibi demek kanal kurmak da iyi para var yada para aklama da bakiyorsun bazi kanal da sacma sapan sey satiyor herkes bir enayi ariyor yada ayni sey aksama kadar ip tv gecen gun bir baktim nerde ise 800 yakin kanal cikti turk ve turkce yayin yapan demek iyi para var chp bunu da kullanip atti adam gibi hain degil vatan sever olsa idi butun kapilar buna her zaman acik olur idi fazla kanal kalmadi kendisi kursun

4
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Sağlam bir kanal gelirse cumhuriyeti temsil eden yüzlerce boş yandaş kanalın yanında iyi olur para olarak görüp her şeyde chpye bağlamaya çalışan acizlere karşı iyi olur

6
1
yanıtYanıtla
magazın:

iş ticarete döndü

5
2
yanıtYanıtla
ali can:

en iyis program kadin programi yada sacma sapan yemek programi yada dedi kodu yapma programi tam buna uyar tv kanallinin da ismi abla gel laf burda yada dul kari tv olsun demek hainlik artik para yapmiyor tam yerini bulmus idi yanina ayici bayram ve hain sanatcilari var onlari da yanina alsin tam takim olur

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title