Haberler

Gölbaşı'nda Güvenlik Korucusu Alınacak

Gölbaşı ilçesinde 88 güvenlik korucusunun alınacağı bildirildi.

Gölbaşı ilçesinde 88 güvenlik korucusunun alınacağı bildirildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, güvenlik korucularının sayısının çeşitli sebeplerle azalması nedeniyle sistemin takviye edilmesi amacıyla ilçeye bağlı Aktoprak, Cankara, Çataltepe, Hacılar, Hamzalar, Karaburun, Meydan, Savran, Yeşilova, Yukarı Nasırlı, Akçabel, Yaylacık, Aşağı Karakuyu, Aşağı Nasırlı, Gedikli, Yukarı Nasırlı, Küçükören, Kösüklü ve Çatalağaç Köylerine 88 güvenlik korucusu alınacağı bildirildi.

Güvenlik korucusu olarak görev almak isteyen adayların en geç 15 Şubat 2017 tarihine kadar şahsen Gölbaşı ilçe Jandarma Komutanlığı'na müracaatta bulunması gerektiği belirten açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mülakat Gölbaşı Kaymakamlığı'nın belirleyeceği gün ve saatte Gölbaşı Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılacaktır. Mülakatta adaylar, komisyon tarafından değerlendirme kriterleri de esas alınarak 100 puan üzerinden değerlendirilecektir. Fiziki yeterlilik testi ve mülakat puanı ortalaması adayların genel sıralamasını oluşturacak. Komisyon tarafından yapılacak değerlendirme sonucu görevlendirme işlemleri başlatılacaktır. Tüm kriterlerin değerlendirilmesi sonucu eşitlik durumunda eğitim, yaş, vücut kitle indeksi kriterlerine bakılacak, eşitliğin bozulmaması durumunda göreve alım işlemi kura ile belirlenecektir. 16 asil, 16 yedek güvenlik korucusu adayı belirlenecektir. Sonuçlar Gölbaşı Kaymakamlığı ve Gölbaşı ilçe Jandarma Komutanlığı ilan panosunda açıklanacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Aktoprak Hamzalar Hacılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title