Haberler

Go-Kart Pisti Davası 8 Mayıs'a Ertelendi

Geçen yıl şubat ayında bindiği go-kart aracında başı koparak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Tuğba Erdoğan’ın ölümüyle ilgili davanın altıncı duruşması yapıldı.

Geçen yıl şubat ayında bindiği go-kart aracında başı koparak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Tuğba Erdoğan'ın ölümüyle ilgili davanın altıncı duruşması yapıldı.

Sakarya 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya Tuğba Erdoğan'ın ailesi katılmazken, sanıklar ve sanık avukatı Yüksel Genç mahkeme salonunda hazır bulundu.

Duruşma çıkışında açıklamalarda bulunan sanık avukatı Yüksel Genç, davanın bilirkişiye gönderildiğini söyledi.

Mahkeme heyeti, delil olarak sunulan ve bir internet sitesinde bulunan ses kaydının kime ait olduğu belli olmadığından delil olarak kabul edilemeyeceğine karar verdi.

Dosya Ankara Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi'ne sevk edilirken, iki iş güvenliği uzmanı ile bir makine mühendisi tarafından olayın oluşumuna sebebiyet veren faktörler ve sanıkların kusur durumuna ilişkin rapor düzenlenmesi istendi.

Mahkeme heyeti ayrıca, müdafi avukatının ruhsat işlerinden anlayan bilirkişiden ön rapor aldırılması talebini de reddetti. Dava 8 Mayıs tarihine ertelendi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Yüksel Genç Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title