Haberler

Giresun'da Ev Pansiyonculuğu Eğitimi Tamamlandı

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Eynesil ilçesindeki 'Ev Pansiyonculuğu Eğitimi Projesi' belge töreni yapıldı.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Eynesil ilçesindeki 'Ev Pansiyonculuğu Eğitimi Projesi' belge töreni yapıldı.

Proje Belge Törenine Eynesil Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Ören Belediye Başkanı Habip Usta, KOSGEB İl Müdürü Muhammet Mustafa Kurt, KOSGEB Müşaviri Turgut Arslan, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma yapan Eynesil Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol "Eynesil'de Ev Pansiyonculuğu Eğitimi projesi ile eğitim turizmine ve yayla turizmine hizmet etmek istiyoruz. Giresun ile Trabzon illeri arasında konaklama tesisi bulunmamaktadır. Eynesil yerli ve yabancı turistlerin konaklamaları için önemli bir uğrak noktası haline gelecektir" dedi.

Kaymakam Gürbüzerol Eynesil'deki pansiyonları tanıtan internet sitesinin çok yakında hizmete gireceğini de ifade ederek "Pansiyonlarımızın görselleri ve müşterilere sunulacak imkanların fotoğraflama çalışmaları devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

KOSGEB İl Müdürü Muhammet Mustafa Kurt ise "Eynesil'de açılacak olan pansiyonlara KOSGEB 27 bin TL'si hibe, 70 bin TL' si geri ödemeli bir kaynak aktaracaktır. Eynesil'de projelerle farklılık oluşturan İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol'a teşekkür ederim. Proje sonrasında Eynesil ve çevre ilçeleri kapsayan yeni bir Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu açılacak olması memnuniyet vericidir" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Gürbüzerol Mustafa Kurt Giresun Eynesil Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title