Haberler

"Giderken Çok Tehlike Var" Dedi, Yolda Şehit Oldu

Bingöl'de askeri konvoya düzenlenen hain saldırıda şehit olan Savaş Topal'ın amcasına "Giderken çok tehlike var" dediği ortaya çıktı.

Bingöl'de askeri konvoya düzenlenen hain saldırıda şehit olan Savaş Topal'ın amcasına "Giderken çok tehlike var" dediği ortaya çıktı.

Bingöl'de askeri konvoya düzenlenen hain saldırıda şehit olan 10 askerden Hasan Hüseyin Aydoğdu ve Savaş Topal'ın, Samsun'un Alaçam ilçesindeki baba evlerine ateş düştü. Bingöl'deki hain saldırıda şehit olan Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun Alaçam'ım Pelitbükü Sekecek köyündeki baba ocağında hüzün hakim. Acı haberi duyan Anne Hacer Aydıoğdu'nun feryatları yürek dağladı. Şehit olmadan önce telefonla görüştüklerini söyleyen Şehit Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun dedesi Hüseyin Aydoğdu, " 'Elazığ'dayım, yarın konvoyla Muş'a gideceğim' dedi. Ben de 'dikkatli git' dedim" diye konuştu.

DEDİĞİ ÇIKTI

Savaş Topal'ın baba ocağı Alaçam'ım Yenice köyünde de hüzün ve gözyaşı var. Bingöl'de şehit düşen Savaş Topal'ın cenazesini bekleyen amcası İzzet Topal, Savaş ile izine geldiğinde görüştüklerini söyleyerek, " 'Giderken çok tehlike var' dedi. Aynen dediği gibi de başına geldi. Vatan sağ olsun. Ancak ben bu işten bir şey anlamadım. Bir milletvekili geliyor, bir bakan geliyor elli yere güvenlik koyuyorlar. Niye bu 200 askerin peşinde bir helikopter veya koruyucu tim olmasın" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aydoğdu Savaş Topal Samsun Bingöl Politika Güncel Haberler

title