Haberler

Hamile kadının olduğu olduğu araca saldıran magandalar için hazırlanan iddianame kabul edildi

Güncelleme:

Pendik'te 7 aylık hamile kadın ve eşinin içinde bulunduğu araca saldırdıkları gerekçesi ile Hasan Sel ve kardeşi Hüseyin Sel hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.

İstanbul Pendik'te içinde hamile kadının bulunduğu araca saldırdıkları gerekçesiyle tutuklanan Hasan ve Hüseyin Sel hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 6 Temmuz'da Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan'ın içinde bulunduğu araca, Pendik D-100 Karayolu'nda seyir halindeyken yol verme meselesi yüzünden saldırıda bulundukları gerekçesiyle tutuklanmalarına karar verilen Seydioğlu Baklava AŞ sahipleri Hasan ve Hüseyin Sel hakkında hazırlanan iddianame, gönderildiği Anadolu 59. Asliye Ceza Mahkemesi'nce değerlendirildi.

30 TEMMUZ'DA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR

İddianamenin kabulüne karar veren mahkeme, hazırladığı tensip zaptında sanıklar Hasan ve Hüseyin Sel'in tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Mahkeme, davaya ilişkin ilk duruşmanın da 30 Temmuz Salı günü yapılmasını kararlaştırdı.

Hamile kadının olduğu olduğu araca saldıran magandalar için hazırlanan iddianame kabul edildi

20 YILA KADAR HAPİSLE CEZALANDIRILMALARI TALEP EDİLİYOR

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, 6 Temmuz'da Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan'ın içinde bulunduğu araca, Pendik D-100 Karayolu'nda seyir halindeyken yol verme meselesi yüzünden saldırıda bulundukları gerekçesiyle tutuklanmalarına karar verilen Seydioğlu Baklava AŞ sahipleri Hasan ve Hüseyin Sel'in "kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma", "mala zarar verme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 5 yıl dörder aydan yirmişer yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep ediliyor.

Hamile kadının olduğu olduğu araca saldıran magandalar için hazırlanan iddianame kabul edildi

NE OLMUŞTU?

Pendik D-100 Karayolu'nda 6 Temmuz 2019 tarihinde Seydioğlu Baklava'nın sahipleri Hasan Sel ve Hüseyin Sel, kendilerine yol vermedikleri gerekçesiyle bir aracın önünü kesti. Araçtan inen iki şahıs, hamile kadın ve eşinin içinde bulunduğu aracın yanına gelerek, önce aracın dikiz aynasını kırdı. Araca tekmelerle saldıran şahıs, daha sonra aracın üzerine çıkarak kaputu tekmeledi, camlarını kırmaya çalıştı. Olay anı ise cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olayın ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Hüseyin Sel ve Hasan Sel hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Hasan ve Hüseyin Sel emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye getirilmişti.

Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği, sorguları tamamlanan şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in tutuklanmasına karar verilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pendik DHA Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500

Yorumlar (69)

adsız:

yol hakkı onlarda olduğu halde vermedilerse haklılar bence ayrıca hamile olması her yapılan hataya göz yumulmayacak demek değildir.

12
106
yanıtYanıtla
Aaaa:

Her yol vermeyene her hataya hata ile mi karşılık vermek lazım saldırmak mi lazim

yanıt20
yanıt1
al bunu:

baklavacının oğlu gelmiş , alın bunu da

yanıt30
yanıt1
gıcık:

emniyet şeridi yol hakkı verirmi

yanıt6
yanıt0
Riza:

Insanin yaninda hamileyi gectim esi varken bile kibar davranilir. Ne kadar kaba bir toplum haline geliyoruz inanilmaz. Biraz insanlik ya zor degil. Insani hayvandan ayiran ozellikler var dusunmek anlayis vb gibi...

yanıt16
yanıt0
kim:

Burda haklı haksızı geçtik karşındaki hamile bir kadın hatalı olsa ne olur küfretse ne olur Allah muhafaza hangimizin eşine veya bir akrabasına böyke davranılsa susarız. Ayıptir kimse kimseyi üzemez para insanı bu kadar mı alçaltır. Bunlarınki şımarıklık ve azgınlık belalarini buldular şimdi herkes kadinin arkasinda. şimdi söz hakimde.

yanıt20
yanıt0
Minik serce:

Iyi her yol hakki vermeyene böyle tepki verelim o zaman!!! Hepimiz birbirimizin yollunu keserek ziplayalim arabalarin uzerine verelim zarari olurmu? Böylece hakimizi almis oluruz, bu ne akil boyle?

yanıt24
yanıt1
UZAYLI:

BU NE OLDU BU KADAR UZATILDI BIKTIM BU HABERDEN İNANINKİ YOL TARTIŞMASI HERZAMAN OLUR

1
43
yanıtYanıtla
OKAN:

Bir daha trafikte böyle şeyler olmasın, emsal olsun diye . . . boşver sen uzaya geri dön

yanıt2
yanıt0
Uzaylı2:

Bu normal yol tartışması mı sence? Sen nasıl adamın arabasının üzerinde tepinirsin? Baklava yiyip yiyip boş yorum yapma

yanıt2
yanıt0
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title