Haberler

Erzurum Komedi Filminde Kahkaha Atınca Karakolluk Oldular

Erzurum'da 1 Aralık günü Cem Yılmaz'ın 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filmini izlemek için sinemaya giden Çetin Bayram ile Ufun İnce yapılan esprilere kahkaha ile gülünce hemen ön sırada oturan S.K. adlı bir vatandaşın şikayeti üzerine gözaltına alındılar.

Erzurum'da 1 Aralık günü Cem Yılmaz'ın 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filmini izlemek için sinemaya giden Çetin Bayram ile Ufun İnce yapılan esprilere kahkaha ile gülünce hemen ön sırada oturan S.K. adlı bir vatandaşın şikayeti üzerine gözaltına alındılar. Karakola götürülen Bayram ve İnce alınan ifadelerinin ardından sabaha karşı serbest bırakıldı. Güldükleri için karakolluk olduklarını söyleyen Çetin Bayram, "Film çok komikti. Esprilere kahkaha atınca ön tarafda oturan bir kişi sessiz olmamız için bizi uyardı. Filmin sonunda sivil iki polis tarafından gözaltına alındık. Sanırım kahkaha attığımız için karakolda ifade veren ilk suçlu biziz, polisler bile şaşırdı. Cem Yılmaz'dan ricamız bir daha bu kadar komik filmler yapmasın" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çetin Bayram Cem Yılmaz Erzurum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

çetin:

mağdur aslın ı yazmış ya niye anlamak istemiyorsunuz eycahiller

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Gülmeyi bile çekemeyenler ne kadar tuaf. .

0
1
yanıtYanıtla
aydın taşbaşı:

deseydin ya kardeşim ben parasını verdim gülmeye geldim sen yanliş filmdesin

1
0
yanıtYanıtla
Adım yok:

Hedefteki şahıs size kufur ettiklerini iddaa ediyorsunuz inandirici degil..ettilersede durup dururken etmemislerdir sonucta guldukleri icin uyarmissinizdir tartisma olduysada kufuru yemissinizdir...yahu gulenler nedenbukadar batiyor size anlamiyorumki..sizin gibilerin komedi filminde ne isi var. .salin beyninizi yasayin gulun kardesim ne bu ego nedir bu ciddiyet

0
0
yanıtYanıtla
Dadaş:

Karşı tarafı dinlemeden cahilce yorum yapmayın. Kahkaha attıkları için karakolluk olmuşlar güya e başka neler oldu onlarida söyleselerdi delikanlılarsa. delikanlı adam doğru konuşur bizdede kabahat var der.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title