Haberler

"Erdoğan Diktatörlük Peşinde"

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Tayyip Erdoğan AKP faşizmi ile Türkiye'de diktatörlük peşinde" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Gökhan Günaydın ile Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, Turhal İlçesi'nde spor salonunda parti teşkilatınca düzenlenen konsere katıldı. Konser saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Açılış konuşmalarının ardından yerel sanatçılar çok sayıda türkü seslendirdi. Ardından parti meclis üyesi sanatçı Faruk Demir sahne aldı. Konserde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, ulus devletin güvencesinin kendileri olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Biz binlerce yıldır birbirimizle kardeşçe yaşadık, aynı türküleri söyledik. Şimdi yeni bir anlayışla Türkiye'de bugün daha özgür bir Türkiye yaratmak, daha demokratik bir ülke yaratmak, daha örgütlü bir toplum yaratma inanç ve iddiasını iktidardan aldıkları güçle çiğneyerek, yok ederek Tayyip Erdoğan AKP faşizmi ile Türkiye'de diktatörlük peşinde. Örgütlü sendikalar kalmadı. Öğrencilerin üzerine coplarla, biber gazlarıyla saldıran bir devlet var. Hakkını arayan sendikacıyı boğazlayan ve ülkesinde demokrasiyi savunan yurtseverleri, gazetecileri, öğrencileri, öğretmenleri, milletvekillerini, aydınları Silivri toplama kampında toplayan faşist bir rejim var. Ama Türkiye'de bir de Cumhuriyet Halk Partisi var. Türkiye'de özgürlüğe ihtiyacımız var, özgürlüğün sahibi Cumhuriyet Halk Partisidir." KATİL SÜRÜSÜNE BIRAKMAYACAĞIZ CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ise konuşmasında Çorum Sungurlu'da İbrahim Kaypakkaya'nın mezarını ziyaret ettiklerini belirterek şöyle konuştu: "Üç ay işkenceyle İbrahim Kaypakkaya'yı aramızdan aldılar. Üzerinden 49 yıl geçti. Hala İbrahim Kaypakkaya'dan korkuyorlar ve o mezarlığın yanını bir karakolla koruyorlar. İbrahim Kaypakkaya onları korkutmaya devam ediyor. Bu memleketi bu katil sürüsüne bırakmayacağız. Madımak'ın avukatlarına bu memleketi bırakmayacağız. Kahramanmaraş'ta bizleri yakanlara, Çorum'u cehenneme çevirenlere bu memleketi bırakmayacağız. Hepimiz kendi görevlerimizi yapacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi İbrahim Kaypakkaya Bülent Tezcan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title