Haberler

Erdemli'de İlk Defa Talk Show düzenlendi.

Güncelleme:

Onur Yaprakçı Talk Show Erdemli Belediyesinin katkılarıyla Erdemli Kültür Merkezinde seyirciyle buluştu.

Max Bendo, Ali Rıza Yılmaz ve Murat Ormiyak'ın konuk olduğu program Erdemli'li seyircilere neşeli dakikalar yaşattı. Onur Yaprakçı ve konuklarına teşekkür eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, salonu dolduran Erdemli'li vatandaşlara da sanat ve kültür dolu nice günler diledi.

Erdemli Belediyesinin katkılarıyla Erdemli Kültür Merkezinde sahne alan Onur Yaprakçı Talk Show vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. İzleyicilerin de renk kattığı programın konukları Max Bendo, Ali Rıza Yılmaz ve Murat Ormiyak'dı. Programın sonunda Onur Yaprakçı ve konuklarına Türk Bayrağı veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Onur Yaprakçı'ya başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu. Yaptığı kısa konuşmada Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğine değinen Başkan Tollu, her şeye rağmen bu vatan için dik durmaya devam edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Hazırlanan programı izlemek için kültür merkezine teşrif eden vatandaşlara da ayrıca teşekkür eden Başkan Tollu, "sanat ve kültür dolu nice günler diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Rıza Yılmaz Mükerrem Tollu Erdemli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title