Haberler

Dünya Çiftçiler Günü'ne Özel Kampanya

Güncelleme:

Türk Traktör, Bonus Card iş birliği ile geliştirdiği kampanya ile çiftçilere, piyasaya göre ayrıcalıklı bir ödeme planı olanağı sunuyor.

Türk Traktör, Bonus Card iş birliği ile geliştirdiği kampanya doğrultusunda çiftçilere, piyasa koşullarına göre ayrıcalıklı bir ödeme planı olanağı sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre, Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle Türk Traktör ile Bonus Card arasında gerçekleştirilen anlaşma kapsamında; yıl sonuna kadar gerçekleşecek yedek parça satışları ve teknik servis hizmet bedellerinde taksitli ödeme fırsatı başladı.

Haziran sonuna kadar New Holland veya Case IH traktör ve ekipman ürünleri için yedek parça alımı gerçekleştiren ya da teknik destek hizmetlerinden yararlanan çiftçiler, yedek parça veya servis ücretlerini Bonus kredi kartları ile peşin fiyatına 7 taksit ya da 2 ay erteleme ile 4 taksitte ödeme seçeneğinden yararlanabiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Çiftçiler Günü Türk Traktör Bonus Card Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title