Haberler

Doçenti Öldüren Profesör: Ne Yapalım Hayırlısı Böyleymiş

Güncelleme:

Selçuk Üniversitesi'nde Doç.Dr. Öztürk'ü öldüren ve tutuklanan Prof.Dr. Ahmet G. mahkemeye sevkedilirken "Ne yapalım, hayırlısı böyleymiş" dedi.

Konya'da Selçuk Üniversitesi'nde Doç.Dr. Celalettin Öztürk'ü boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Prof.Dr. Ahmet G.'nin, Cumhuriyet Savcılığı'ndaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilirken, "Ne yapalım, hayırlısı böyleymiş" dediği öğrenildi.



CİNAYETİ İŞLEDİKTEN SONRA BİR OTELE YERLEŞMİŞTİ

Geçen pazartesi günü cinayeti işledikten sonra bir otele yerleşen Prof. Dr. Ahmet G.'nin burada, yakalandığı perşembe gününe kadar otelden çıkmadığı ve en iyi ağır ceza avukatını bulmak için araştırma yaptığı öğrenildi. Dün adliyede yaklaşık 8 saat sorgulanan Prof. Dr. Ahmet G.'nin tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildikten sonra, "Ne yapalım, hayırlısı böyleymiş" dediği ileri sürüldü. Mahkemede ifadesi tamamlanan Prof.Dr. Ahmet G., 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak, cezaevine kondu.



CİNAYETİN ARDINDAN EMEKLİLİK DİLEKÇESİNİ VERDİ

Cinayetin ardından emeklilik dilekçesini üniversite yönetimine sunduğu öğrenilen Prof.Dr. Ahmet G.'nin dilekçesinin Sosyal Güvenlik Kurulu'na gönderildiği bildirildi. Eşi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan G.'nin de geçen çarşamba günü rapor aldığı ve önümüzdeki hafta içi göreve başlayacağı öğrenildi.

SEKRETER İKİNCİ EVLİLİĞİNİ YAPMIŞ

'Cinayete iştirak suçundan' gözaltına alınan çıkarıldığı mahkemece 'adli kontrol' kararıyla serbest bırakılan sekreter Asuman S. de evinine kapandı, basın mensuplarının görüşme talebini reddetti.

İkinci evliliğini yaptığı öğrenilen Asuman S.'nin, cinayetin ardından Prof. Dr. Ahmet G. ile buluştuğu öne sürülürken, ifadesinde cinayetle bilgisinin ve ilgisini olmadığını söylediği iddia edildi.

CİNAYETİN SEBEBİ "AYNI KADINA DUYULAN AŞK"

Olay, geçen pazartesi günü Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde meydana geldi. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan G.'nin eşi 1 çocuk babası 55 yaşındaki Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet G., Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi 2 çocuk babası 42 yaşındaki Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i, ilgi duydukları sekreter 1 çocuk annesi 35 yaşındaki Asuman S. nedeniyle tartışma sonucu odasında boğazından keserek öldürdü. Özdemir'in cesedi olaydan 2 gün sonra kendisinden haber alamayan ailesinin fakülte yönetimini bildirmesi ve kilitli olan odasından koku gelmesi sonucu bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Üniversitesi Celalettin Özdemir Konya Politika Güncel Haberler

Galatasaray stat müdürüne darp girişimiyle ilgili 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

Galatasaray stat müdürüne darp girişimiyle ilgili 2'si futbolcu 5 kişi ifadeye çağrıldı

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

500

Yorumlar (42)

fahri:

Bu katilin başındaki, 300 madenci cinayetine kader derse, bu katilde adam öldürür hayırlısı der, olay normaldir elestirmeye gerek yok

18
7
yanıtYanıtla
GERÇEK KARADENİZLİ:

ÖRÜMCEK KAFALI BİR PROP: HER ŞEYİ HAYRA YORAN BU ZİHNİYETLERİ ALLAH İSLAH ETSİN:

16
0
yanıtYanıtla
Cem:

çalıp çalıp namaz kılan siyesetçiler gibi

13
2
yanıtYanıtla
ÇAGDAŞ:

Üniversiteler başıboş, özellikle bu aşk işleri yok hoca öğrencisiyle evleniyor, yok aşk karşılığı sınıf geçme Ey YÖK nerdesin, ne iş yaparsın sen? ya su yüzüne çıkmayanlar.. 3 tahsilli akademisyen..

14
1
yanıtYanıtla
burcu:

asuman 2 koca 2 prof dr eksiklmişsin bu yaşta ne kadar düzğün bi hatunmuşsun ya tühhhhh sana

11
2
yanıtYanıtla
Enver ARSLAN:

Sekreterinle gayrimeşru bir ilişki yaşa,Bir insanı da boğazla, sonra HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ de Bunu bbir Prof. söylerse bunun yetiştirdiği talebeler ne der? Herhalde tövbe tövbe ensest bir ilişkiden sonra hayırlısı böyleymiş der.Demek ki tahsil cehalet giderirmiş ama eşeklik baki kalırmış.derlerdi az söylemişler.Tahsil cehalet de gidermezmiş.

13
0
yanıtYanıtla
cahit:

Bu işin fıtratında var, ölmüştür geçmiştir. kadında ölmesi gerekirdi ama yazık olmuş ölmemiş.

13
0
yanıtYanıtla
zamanın getirdikleri:

zina ne zaman suc olacak yeter artık evlı ınsanlar . bırakın bu açlığı

13
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

SİZİN MÜSLÜMANLIĞINIZ BU KADAR. ZATEN ADAM YAKMAYI, ADAM KESMEYİ İYİ BİLİRSİNİZ. EN HAYIRLISI SENİN BOYNUNA BİR URGAN BAĞLAYIP KONYA SOKAKLARINDA GEZDİRMEK.Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

9
3
yanıtYanıtla
arif:

senden kimseye bir hayir gelmez profesör bozuntusu su yaptigini zir cahil insan bile yapmaz

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title