Haberler

Üvey babanın öldürdüğü 4 yaşındaki çocuğu, öz babası elleriyle kabre koydu

Güncelleme:

Denizli'de üvey babası tarafından öldürülen Macit Gül, Kahramanmaraş'ta düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi. Cenaze töreninde baba Mehmet Gül, güçlükle ayakta dururken oğlunun tabutunu mezarı başına kadar taşıdı. Daha sonra mezara inen Mehmet Gül, oğlu Macit'i kendi elleriyle kabre koydu.

Denizli'nin Tavas ilçesinde Ümit Mutlu Akpınar (24) tarafından bıçaklanarak öldürülen Büşra Akpınar (26) ile oğlu Macit Gül (4), Kahramanmaraş'ta yan yana toprağa verildi.

Kahramanmaraş'tan 6 Şubat depremlerinin ardından eşi Büşra Akpınar ve üvey oğlu Macit Gül'ü alarak Denizli'nin Tavas ilçesine giden Ümit Mutlu Akpınar, pazar günü eşiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Akpınar, mutfaktan aldığı bıçakla eşi Büşra ile üvey oğlu Macit Gül'ü bıçaklayarak öldürdü. Otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Büşra Akpınar ve oğlu Macit Gül'ün cenazeleri, Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat ilçesinin Sarıçukur Mahallesi'ne getirildi. Mahalle mezarlığında anne ve oğlu için cenaze töreni düzenlendi.

Üvey babanın öldürdüğü 4 yaşındaki çocuğu, öz babası elleriyle kabre koydu

OĞLUNU ELLERİYLE MEZARA KOYDU

Büşra Akpınar ve oğlu Macit Gül'ün sırasıyla cenaze namazları kılındı. Cenaze töreninde baba Mehmet Gül, güçlükle ayakta dururken, oğlunun tabutunu mezarı başına kadar taşıdı. Daha sonra mezara inen Mehmet Gül, oğlu Macit'i kendi elleriyle kabre koydu. Macit Gül'ün velayetinin babasında olduğu ve depremden önce annesi Büşra Akpınar'ın yanında kaldığı ve birlikte Tavas'a yerleştikleri öğrenilirken, Mehmet Gül'ün, oğlunun Tavas'ta olduğunu daha sonra öğrendiği belirtildi.

Üvey babanın öldürdüğü 4 yaşındaki çocuğu, öz babası elleriyle kabre koydu

KATİL ZANLISI İNTİHAR ETTİ

Öte yandan olaydan sonra tutuklanan Ümit Mutlu Akpınar ise tutuklu bulunduğu Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde gardiyanlar tarafından asılı halde bulundu. Akpınar'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Mehmet Gül Macit Gül Denizli Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (9)

Asgari Ücret:

Sabır öyle güzel bir tohumki zamanla heryeri yeşillendirir çiçeklendirir cennete benzetir.Cocuk 4 yaşında anne babasıyla mutlu mesut büyümesi gerekirken başka bir adamın yanında büyümeye zorlanıyor ne acı.Ayrilsan bile kocadan kocaya gitmek mantığını kabullenemiyorum.

89
5
yanıtYanıtla
Export 86:

Rabbim bu acıyı hiç bir babaya yaşatmasın ne kadar zor tarifi asla edilemez Rabbim sabır versin

81
3
yanıtYanıtla
yorum bükücü:

katilin cezaevinde gebermesine sevindim. intihar etmiş.

76
0
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

gercektenmı ınsallah dogrudur

yanıt8
yanıt0
Hakan Arslanoglu:

Evlat sahibi olup boşanma aşamasında olan babalar, sizler belki sorunlardan dolayı eşlerinizle anlaşamıyor olabilirsiniz ama çocukların hiç bir suçu yok. onların Ana baba ayrı büyümelerine sebep olmayın buna hakkınız yok. Sorunsuz evlilik yok sabredin.

60
9
yanıtYanıtla
Export 86:

Belki kadın ayrıldı durmak istemedi ve başkasını buldu bu durumda baba ne yapsın

yanıt17
yanıt1
hasan demir:

Çocuğun var. Yuvanı yık. Sonra tekrar yuva kur. Hemi kendi hayatını hemi çocuğun hayatını söndür. Allah Eski kocasına sabır versin

28
18
yanıtYanıtla
şaban kocaman:

Yuva yıkanın yuvası olmaz

38
2
yanıtYanıtla
hakan gardas :

Kin nefret dolu insanlar, seksen milyonun piskolojileri kontrolden gecirilsin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title