Haberler

Demre'de Halinde Sezon Açılışı Yapıldı

Demre ilçesinde 2016-2017 yılı toptancı hali sezon açılışı törenle gerçekleştirildi.

Demre ilçesinde 2016-2017 yılı toptancı hali sezon açılışı törenle gerçekleştirildi.

Demre Toptancı Halinde düzenlenen törene, Kaymakam Murat Uz, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Büyükşehir Belediyesi Hal Daire Başkanı Uğur Can Ecemiş, AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı ve üreticiler katıldı.

Kaymakam Uz, törende yaptığı konuşmada, Demre Halinin ilçede yaşayan üreticilerin kalbinin attığı yer olduğunu belirterek, üreticilerin ürünlerinin bu hallerde değerlendirildiğini anlattı.

Uz, üreticilerin ürettikleri ürünlerden hak ettikleri, emeklerinin karşılığını almalarını temenni etti.

Büyükşehir Belediyesi Hal Daire Başkanı Ecemiş ise hal konusuna çok önem verdiklerini ve modern haller inşa ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Topcu da kendisinin göreve geldiğinde Demre Halinin çamur içinde hurdalık halde olduğunu ifade ederek, komisyoncularla hali modern ve sağlıklı kullanılır hale getirdiklerini vurguladı.

Demre Komisyoncular Derneği Başkanı Fahri Duran, geçen sezon Rus uçağının düşürülmesinin ardından yaşanan krizin üreticileri ve örtüaltı sebze üretimi paydaşlarını olumsuz yönde etkilediğini dile getirdi.

Duran, "Bu sezon herhangi bir olumsuzluk yaşanıp etkilenmemek tek temennimizdir. 'Çok kötü gidiyor' dediğimizde bazen sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Biz yetkililerden işimizin şansa bırakılmasını istemiyoruz. Tedbirler alınmasını istiyoruz. Ayağımızı yere sağlam basıp geleceğe yatırım yapmak istiyoruz." dedi.

CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök de üreticilerin haklarının korunması için devlet yetkililerinin gerekeni yapması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından din görevlileri tarafından dua yapıldı. Kurban kesiminden sonra katılımcılara yemek ikram edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Uz Antalya Demre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title