Haberler

Demirtaş, Davutoğlu'nun Kardeşiyle İlgili Sorusuna Yanıt Verdi

Güncelleme:

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Davutoğlu'nun kendisine yönelttiği "Senin kardeşin dağda ne yapıyor?" sorusuna, "Sana ne cevap vereceğiz?" şeklinde yanıt verdi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demşirtaş, kardeşi Nurettin Demirtaş'ın neden PKK kamplarında olduğuna dair soruya yanıt vermedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin dünkü Mersin mitinginde, Demirtaş'a "Senin kardeşin dağda ne yapıyor? Neden inmiyor barış için çalışmıyor?" sorularını yöneltmişti.

"SANA NE CEVAP VERECEĞİZ"

Nurettin Demirtaş'ın PKK kamplarında olduğunu gösteren fotoğraf üzerinden çıkan bu tartışmaya HDP lideri Selahattin Demirtaş'ın ne yanıt vereceği merak ediliyordu. Dün İstanbul Başakşehir'de partililere hitap eden Demirtaş, Davutoğlu'nun kardeşinin neden dağda olduğuna dair soruyu geçiştirerek, "Sen hoca değilsin artık, Başbakansın. Sana ne cevap vereceğiz?" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

selahattin demirtaş nurettin demirtaş ahmet davutoğlu ak parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (277)

[Milli İttifak]Mobil-ANDROID:

AKP 12 yıldır tek başına iktidar. Büyük göz boyamalar ve Nihai hedef, Danışıklı dövüş içerisinde olan AKP+CHP+MHP ile, Başkanlık Sistemi veya başka isimler altında Türkiyenin Doğusunu Lozan öncesi PKK ya devretmektir. Nihai olarakta İsrail Kutsal toprakları... [Milli İttifak/Saadet Partisi] Son ve Tek engel. Aklına başına al... [Milli İttifak]

87
5
yanıtYanıtla
chaoxx:

dağda bir birlerini test edıyolar domuzlarmı daha dayanıklı maymunlarmı tıplerine baksanıza hic insan denecek tıp varmı bunlara ınanları bunlara guvenenlerı allahın naletleri. . . .

15
69
yanıtYanıtla
Öyle değil mi?:

Demek ki bunlar kökten ve toptan hain pkklı.

31
42
yanıtYanıtla
MEHMET:

DEMİRTAŞ DAVUTOĞLUNUN TIRNAĞI BİLE OLAMAZ.

24
48
yanıtYanıtla
son of davidmobilWeb@haberler.com:

sayin davutoglu kapagi iyi koydu silhoya

50
21
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

AKP NİN İSLAM DÜŞMANI PERİNÇEĞİN PARTİSİNDEN FARKI KALMADI. HAK KA VE HALKA SAVAŞ AÇTI. KAYBEDECEKLERİNİ BİLDİKLERİ İÇİN HALKI TEHDİT EDİYORLAR

55
15
yanıtYanıtla
kara:

hocaya cevap vermıyorsan seçmene cevap ver ne işi var dağda vatansız

41
27
yanıtYanıtla
HDP HDP:

HDP barajları yıkıpta geliyorrrrrrrr

32
35
yanıtYanıtla
cim bomMobil-ANDROID:

insan olan. adam olan hdp ye oy vermez..gaye Vatan ise... yok degilse. defolun gidin memlekezimizden..adiler.

12
53
yanıtYanıtla
Nihalm@m.m:

Zaten Suçlunun Selo Cevap Veremezsin

yanıt4
yanıt0
Tüm 277 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title