Haberler

Cumhurbaşkanı Gül'ün Kabulleri

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Kökenli Avrupa Milletvekillerini, Alevi Derneklerini ve Tübitak Heyetini Kabul Etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk kökenli Avrupa milletvekillerini, Alevi derneklerini ve TÜBİTAK heyetini kabul etti.

Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü'ndeki kabullerde, ilk olarak TÜBİTAK Başkan Vekili Prof. Dr. Nüket Yetiş ile yardımcıları Prof. Dr. Ömer Cebeci, Prof. Dr.Ömer Anlağan, Dr. Güldal Aloğan ve Genel Sekreter Vekili Ali Şimşek'i kabul etti. Daha sonra, AK Parti İstanbul Milletvekili Reha Çamuroğlu ve beraberindeki Cem Vakfı ve Abdal Musa Vakfı üyelerinden oluşan heyeti kabul eden Gül, ardından Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un davetlisi olarak Ankara'da bulunan Türk kökenli Avrupa milletvekillerini

kabul etti. Avrupa milletvekili heyetinde, Altınok'un yanısıra, Almanya Federal Milletvekili Hakkı Keskin, Almanya Hamburg Eyalet Milletvekili Nebahat Güçlü, Danimarka Federal Milletvekili Hüseyin Araç, Almanya Başkenti Milletvekili Bilkay Öney ile Aşağı Saksonya Eyaleti Milletvekili Murat Kalmış yer aldı.

Almanya Federal Milletvekili Keskin, Berlin'i yıllarca ayıran duvardan kopan bir parçayı Cumhurbaşkanı Gül'e hediye ederek, duvar parçalarının Almanya'da hediyelik eşya olarak satıldığını belirtti.

(TAN-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title