Haberler

Çorum: Çorum'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Çorum'un Laçin İlçesi Yakınlarında, Bir Otomobilin Yolun Kenarında Bulunan Su Kanalına Düşmesi Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi de Yaralandı.

Çorum'un Laçin İlçesi yakınlarında, bir otomobilin yolun kenarında bulunan su kanalına düşmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hikmet Yılmaz (32) yönetimindeki 19 AS 005 plakalı otomobil, Laçin-Hamamözü Karayolu'nun 5. kilometresinde, yoldaki buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarında bulunan su kanalına düştü. Kazada, otomobilde bulunan Ayşe Yılmaz (41) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan otomobil sürücüsü Hikmet Yılmaz ile otomobilde bulunan Fahrettin Yılmaz (31), Akın Yılmaz (8), Anıl Yılmaz (12), Ali Yılmaz (5) ve Yurdagül Yılmaz (22), Laçin'de bulunan sağlık ocağına kaldıralarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title