Haberler

Bilet fiyatı 1 milyon TL'yi bulmuştu! Türkiye'deki ilk konserini veren Christina Aguilera'ya yoğun ilgi

Güncelleme:

Müzik dünyasının ünlü kadın yorumcularından Christina Aguilera, Türkiye'deki ilk konserini verdi. Antalya'da yapılan ve biletlerinin 13 bin lira ila 1 milyon TL arasında olduğu konserde Aguilera'ya yoğun ilgi gösterildi.

Müzik dünyasının ünlü kadın yorumcularından, 7 Grammy Ödülü sahibi ABD'li pop, gospel, caz müzisyeni ve söz yazarı Christina Aguilera, Türkiye'deki ilk konserini Antalya'da verdi. Bilet fiyatlarının 1 milyon TL'yi aştığı konser "Regnum Live in Concert" kapsamında yapılırken binlerce kişi, şarkıcıyı yalnız bırakmadı.

LOCA FİYATI 1 MİLYON 40 BİN TL

Belek'te sahne alan sanatçının dev konserini ayakta izlemek isteyenler için bilet fiyatı 450 Euro (13 bin 387 TL) olarak belirlenirken loca fiyatı ise 35 bin Euro (1 milyon 40 bin 977 TL) idi. Ses ve görsel sunumlarıyla birlikte şarkılarını seslendiren Aguilera, "Stripped" ve "Dirrty" adlı hit parçalarıyla konserine başladı ve sanatçıya sahnede 8 dansçı ve 3 vokalist eşlik etti.

Bilet fiyatı 1 milyon TL'yi bulmuştu! Türkiye'deki ilk konserini veren Christina Aguilera'ya yoğun ilgi

"SİZLERLE GÖZ GÖZE BULUŞTUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

"Genie in a bottle", "What a girl wants" şarkılarını da söyleyen Christina Aguilera, sahnede "Uzun bir süreden bu yana kariyerimde beni destekleyen, takip eden sizlerle nihayet burada göz göze buluştuğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı. Aguilera, ayrıca "Unutmayın tek bir hayatımız var, bu gece her bir anını doyasıya yaşayacağız sonuçta yarın ne olacağını bilemeyiz" diyerek "Feel this moment" şarkısını dinleyicilerin beğenisine sundu.

Christina Aguilera Türkiye'deki İlk Konserini Antalya'da Verdi

SEVİLEN ŞARKILARINI SÖYLEDİ

Konserde ayrıca Aguilera, "Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin, hayata sıkı sıkıya bağlanın, sizi ayakta tutan şey hayallerinizdir" ifadesini kullanarak "Say something" şarkısını vokalisti ile beraber seslendirdi. "Sizi seviyorum" cümlesiyle kapanışı "Fighter" ve "Let there be love" parçalarıyla yapan Aguilera'ı konserde izlemeye gelenler arasında sanat dünyasından birçok isim de yer aldı.
Regnum Carya'da 21 Ağustos'ta da BRIT ödüllü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Tom Odell konser verecek.

Christina Aguilera Türkiye'deki İlk Konserini Antalya'da Verdi

Christina Aguilera Türkiye'deki İlk Konserini Antalya'da Verdi

Kaynak: AA / Güncel

Christina Aguilera Türkiye Antalya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

hüseyin akgül:

1 milyonu geçtim 40 bin tl verenin ben aklına

108
3
yanıtYanıtla
Hasan Bulut:

Şimdi bu konsere gidenler çıkıp hacca gidene kadar fakir fukaraya para verin derler. Yobazların tarihte ki en önde gidenleri

94
13
yanıtYanıtla
Tahsin Büyükkol:

o parayi verende deli verdirende

99
3
yanıtYanıtla
Miharbi mediç :

Yazıklar olsun, insanlar yazın memleketlerine bile gidemezken /gidenler bu paraları nasıl kazanıyor bunlar ile fakir halk arasındaki uçurum giderek açılıyor

86
7
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Bikete para veren anti-yerli ve millidir. Gidip patatese 15 tl verirken laf ederler. Elin gavuruna binlerle tl verirker.

72
21
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

bu konsere gidenlerin sence patates fiyatları umrunda mı?

yanıt20
yanıt4
ilhan:

bu konsere gidenlere farlı vergi tarifeleri uygulanmalı

75
8
yanıtYanıtla
Murat Tasova:

bolluk var ulkede!!!! Bolluk!!!

54
7
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bir milyonluk bileti alamam ama taksit yaparlarsa 7500 liralık emekli maaşımla 13387 liralık bileti iki taksitte alırım

26
20
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Sade yine boş yapmışsın,yine muhalefet yine muhalefet kardeşim gidenlere laf et biraz açız açız diye gezenler gidiyor sende git hadi tmm

yanıt17
yanıt4
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title