Haberler

Ceviz Toplarken Hastanelik Oldu

Erzincan'ın Kemah İlçesi Hakbilir Köyünde Ceviz Toplamak İçin Çıktığı 15 Metre Yükseklikteki Ağaçtan Düşen Vatandaş Kazayı Kırıklarla Atlattı.

Erzincan'ın Kemah ilçesi Hakbilir köyünde ceviz toplamak için çıktığı 15 metre yükseklikteki ağaçtan düşen vatandaş kazayı kırıklarla atlattı.

Edinilen bilgiye göre olay, Hakbilir köyünde tarım ve hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Süleyman Hiçdönmez (60), kendine ait ağaca çıkarak ceviz toplarken yaklaşık 15 metre yükseklikten zemine düştü. Yakınları tarafından baygın halde önce Kemah Devlet Hastanesi'ne oradan da Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hiçdönmez'in, iki kaburgasında sırtında ve bacağında kırıklar meydana geldiği belirlendi.

İki kez evlenen ve 9 çocuk babası Süleyman Hiçdönmez, birden dengesini kaybederek düşmeye başladığını ifade ederek; "Düşerken sırtımı dala çarptığımı hissettim o an bayılmışım" dedi.

Her yıl topladığı cevizleri satarak, İstanbul'da üniversitede öğrenim gören çocuklarına gönderdiğini ifade eden Hiçdönmez, "Bir an önce sağlığıma kavuşup köyüme geri dönmek istiyorum. Ancak doktorlar uzun süre ayağa kalkamayacağımı söylüyorlar" diye konuştu.

Öte yandan ceviziyle meşhur Kemah ilçesinde bu yıl ağaçtan düşme olaylarında artış yaşandığı öğrenildi.

(İS-İRT-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title