Haberler

Çasiad'da Topuk Güven Tazeledi

Bursa'da 2 Yıldır Çalı Sanayici ve İşadamları Derneği (Çasiad) Başkanlığını Yürüten İşadamı Remzi Topuk, Çalı Belediyesi'nde Yapılan Kongre Sonucu Güven Tazeledi.

Bursa'da 2 yıldır Çalı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) başkanlığını yürüten işadamı Remzi Topuk, Çalı Belediyesi'nde yapılan kongre sonucu güven tazeledi.

Cüneyt Şener'in Divan Başkanı olarak yönettiği kongrenin Divan Katipliği'ni Sinan Topuk yaptı. Seçimler sonucunda yönetim kurulu H. İbrahim Kucucu, İsmet Acar, Ziya Aydın, Ali Sakin, Engin Arpat ve Hasan Kurumahmut'tan oluştu. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine Cüneyt Şener, Cengiz Resimoğlu, Hüseyin Tuncer, Ömer Gençal, Hakan Köksal, Rahim Akbulut ve Recep Ayaz seçildi. Denetleme kurulu üyeliklerine Faik Çelik, İrfan Demirdüzen ve Osman Canik; Haysiyet Divanı'na H. İbrahim Kuzucu, Mehmet Türker ve Halil Parladı geldi.

Yeniden başkanlığa seçilen Remzi Topuk, Divan Başkanı ve üyelere teşekkür ederek, 2 yıllık görev süresi içinde başta doğalgaz olmak üzere Çalı'da birçok yeniliğe imza attıklarını anlattı. Topuk, "Bölgemizin en büyük problemi olan yolla ilgili de yetkililerden söz aldık ama başlamadan size söz vermiyoruz" dedi.

Çalı'da yapılan tüm hizmetleri Belediye Başkanı Ali Karamık ile omuz omuza vererek gerçekleştirdiklerini dile getiren Topuk, seçime katılan tüm işadamlarına tek tek teşekkür ederek yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi.

(EŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title