Haberler

Canlı yayında kavga ettiler, canlı yayında tatlıya bağladılar! Uğur Dündar'la Yılmaz Özdil barıştı

Güncelleme:

Sözcü yazarı Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil arasında ARTI 1 TV'nin kuruluşu nedeniyle başlayan polemik, son buldu. Canlı yayında konuşan Uğur Dündar, olayın yanlış anlaşılma sonucu meydana geldiğini öğrendikten sonra, polemiğin tatlıya bağlandığını söyledi.

Sözcü yazarı Uğur Dündar'ın geçtiğimiz günlerde konuk olduğu programda Yılmaz Özdil'e yönelik sert tepkisi, günlerce konuşuldu. Özdil'in program devam ederken, Dündar'ın da ana haber sunuculuğu yaptığı ARTI 1 kanalını finanse eden kişinin Sezgin Baran Korkmaz olduğu imasında tweet atmasının ardından Uğur Dündar, canlı yayında Özdil'e yönelik sert çıkışta bulundu. Dündar, "Yılmaz benim için bitmiştir. Cenazeme bile gelme. Sen artık değersiz Yılmaz'sın" ifadelerini kullandı.

YILMAZ ÖZDİL'LE KONUŞMALARINI AKTARDILAR

Yaşananların ardından TELE 1'deki televizyon programına çıkmayan ve gazetesindeki köşesinde yazmayan Uğur Dündar, bugün katıldığı canlı yayında, Özdil'le polemiklerine ilişkin açıklamalarda bulundu. TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ da Yılmaz Özdil'le konuştuklarını ve olayın bir yanlış anlaşılma sonucu geliştiğini Dündar'a aktardı. Dündar da Yanardağ'ın açıklamalarının ardından, "Siz öyle diyorsanız, beni kast ettiğini söylemiyorsanız, öyledir" dedi.

"YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ"

Açıklamalarının devamında, Özdil'in tweetlerini canlı yayında görmesi nedeniyle bir anda parladığını söyleyen Dündar, "Yılmaz'la konuştuk. Bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben yaptığı paylaşımı, canlı yayında diğer paylaşımların arasında gördüm. Canlı yayın olduğu için anlık bir tepki oldu. Yılmaz benim kardeşimdir. Daha sonra konuştuk ve aradaki yanlış anlaşılmayı giderdik" dedi.

"KARDEŞİM OLARAK KALACAKTIR"

Uğur Dündar, açıklamalarının devamında ise şunları söyledi:

"Ben o akşam hakikaten çok tehlikeli bir durumun eşiğinden döndüm. Üzgünüm böyle bir canlı yayın kazası olduğu için. Siz Yılmaz'ın ağzından bir yanlış anlaşılma olduğunu ve beni kast etmediğini söyledikten sonra mesele benim için kapanmıştır. Yılmaz Özdil benim kardeşim olarak kalacaktır."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sezgin Baran Korkmaz Yılmaz Özdil Uğur Dündar Sözcü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (8)

Brad Simon:

Hic inandirici degilsiniz, Ikiside bu ulke yarina hic bir katkisi olmayan kisilerdir. Hepsi koskoca yalan ve show

102
57
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

şimdi anlayamadığım yılmaz bey uğur beyin cenazesine gelebilecek mi. ama bir sıkıntı var ya önce yılmaz bey ölürse uğur bey cenazeye gidecek mi.. bir canlı yayın daha yapsalar da şu konuya bir açıklık getirseler.ben fakir anlamadım da.

87
29
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Amma şov yaptınız biz de inandık

63
20
yanıtYanıtla
Çağrı AYDOĞDU:

Sonuçta kanal kiminmiş? (Bu tweetin yanlış anlaşılacak yanı yok. Özdil direkt Dündar'a ithafen yazdı)

66
15
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Acele ettin sayın Dündar . Öyle bir dost, öyle bir kardeş, öyle bir yoldaş bulamazsın. o kişinin sağı da bir solu da bir önü ve arkası da bir ... Hani ne derler " Dokuz ölç bir biç " Sen hırsının kurbanı oldun , sevgili Dündar .

25
48
yanıtYanıtla
Oğulcan Sönmez:

Bunların hayatı yalan ve şov olmuş boşuna gündem yapıyorsunuz şu insan evlatlarını

40
28
yanıtYanıtla
Ahmet Topal:

Anlama kıtligiyla fakirlik ne alaka ..komedyenlikle yandaşligi ayirtmak lazim

18
10
yanıtYanıtla
senata silva:

Ay çok fena oluyorum ayol, kalbim pır pır etti, nabzım offf ölüyorum galiba, artık haberlere bakamicem.. Kalbim kaldırmıyor..

6
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title