Haberler

BUSKİ Sloganını Buldu

Güncelleme:

'Şehirler insanla insanlar suyla hayat bulur'

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü'nün, sosyal sorumluluk gerektiren projelerde, kurumun marka imajını yansıtması hedefiyle Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ personelinin katılımına yönelik düzenlediği 'slogan yarışması' sonuçlandı.

Seçici Kurulun, bin 500'ü aşkın slogan arasında yaptığı değerlendirmeler sonucunda Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin 'Şehirler İnsanla İnsanlar Suyla Hayat Bulur' sloganı birinciliğe layık görüldü. BUSKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine İkmal Dairesi Başkanlığı İkmal Stok Şube Müdürü Erhan Toy 'Su Kaybı İnsanlık Ayıbı' sloganı ile ikinci olurken, Büyükşehir Belediyesi İmar Uygulama Şube Müdürlüğü işçilerinden Halil Sarı da 'Su Varsa Ömürsün Su Yoksa Ölürsün' sloganı ile üçüncü seçildi.

Dereceye girenler ödüllendirildi

Dereceye giren slogan sahiplerine BUSKİ Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle hediyeleri verildi. Buna göre, birinci gelen sloganın sahibi Keskin'e iPad tablet bilgisayar, ikinciliği elde eden Toy'a notebook ve üçüncülüğü kazanan Sarı'ya da cep telefonu hediye edildi. BUSKİ'nin hizmet kurumu olmasının yanında, sosyal sorumlulukları da bulunan bir kimliğe sahip olduğunu belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, slogan yarışması ile toplumdaki su bilincine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Yarışmanın büyük ilgi gördüğünü dile getiren Çetinavcı, dereceye giren slogan sahiplerini kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Battal Keskin Halil Sarı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title