Haberler

Bomba Denemesi Sonları Oldu

Güncelleme:

Karapınar'da define aramak için kazdıkları tünelde kullanmak için kendi yaptıkları bombanın patlaması sonucu ölenler toprağa verildi.

Karapınar'ın Hotamış Beldesi'nde define aramak için kazdıkları tünelde kullanmak için kendi yaptıkları bombanın patlaması sonucu ölen 1'i çocuk 4 kişi toprağa verildi.

Konya Faruk Sukan Doğum ve Çocuk Hastanesi morgunda gerçekleştirilen otopsinin ardından Hotamış Beldesi'ne getirilen cenazeler için pazar meydanında cenaze namazı kılındı. Yağmur altında kılınan cenaze namazından sonra olayda hayatını kaybeden ev sahibi Mehmet Emin Yemiş ile kızı Dönay Yemiş, Şabanlı Mezarlığı'na, İskender Gümüşsoy ve Cengiz Akhan da Taşpınar Mezarlığı'na defnedildi. Hotamış Beldesi'nde ise halk arasında patlamada ölen Mehmet Emin Yemiş'in, eve bir hoca getirip okuttuğu söylentisi yayıldı. Hocanın evin tabanında altın olduğunu söylemesi üzerine kazı çalışmalarının başladığı iddia edildi.

Konya / Karapınar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karapınar Hotamış Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title