Haberler

Bodrum - Ünlü Karikatürist Bedri Koraman Yaşamını Yitirdi

Ünlü karikatürist Bedri Koraman yaşamını yitirdi (ek) "BABAMIZI KAYBETTİK ÇOK ÜZGÜNÜZ" Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evinde yaşamını yitiren ünlü karikatüristin cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Ünlü karikatürist Bedri Koraman yaşamını yitirdi (ek)

"BABAMIZI KAYBETTİK ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki evinde yaşamını yitiren ünlü karikatüristin cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kalp rahatsızlığı ve solunum yetmezliği bulunan Koraman'ın aynı zamanda akciğer kanseri tedavisi de gördüğü öğrenildi.

Koraman'ın cenazesi, Abdi İpekçi Sitesi'ndeki evinden Bodrum Belediyesi cenaze aracı ile alınarak Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Koraman, geçen 13 Mayıs'ta evde düşüp başını çarpması sonucu beyninde ödem oluşmuş ve kaldırıldığı Özel Bodrum Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri Koraman'ın evine gelerek eşi Nil Koraman ve oğlu Murat Korman'ın üzüntüsünü paylaştı. Gelenler arasında merhum Abdi İpekçi'nin eşi Sibel İpekçi'de yer aldı. Koraman'ın aile dostu Bodrum Devlet Hastanesi doktorlarından Necmi Cavlı "Akciğer Kanseri tedavisi görüyordu. Belli bir aşamadan sonra yayılmalar oldu ve bugün kaybettik" dedi. Oğlu Murat Koraman'da babasının uzun süredir devam eden kronik kalp rahatsızlığı olduğunu belirterek "Aynı zamanda akciğer kanseriydi. Bugün maalesef kendisini kaybettik" ifadelerini kullandı. "Ben onun manevi kızıydım" diyen eski manken Bilun Dohmen ise "Her zaman yanındaydık. Bugün hastaneden geldi ve bugünde kaybettik. Babamızı kaybettik çok üzgünüz" dedi.

Koraman'ın yarın toprağa verilmesi düşünülen cenazesinin, Amerika'daki akrabalarının gelmesi bekleneceği ve Salı yada Çarşamba günü Bodrum'da toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Bodrum Devlet Hastanesi Bedri Koraman Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title