Haberler

Beşiktaş, Kasımpaşa Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti.

Kondisyon ve taktik çalışması şeklinde geçen antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. İdman, streching çalışması sonrası dar alanda kontrol pas, oyun kurma ve minik kale antrenmanı ve ardından yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. Antrenmana milli takımlarda bulunan Atiba Hutchinson, Pedro Franco, Veli Kavlak ve izinli olan İsmail Köybaşı katılmadı.

Tolga Zengin ve Ersan Gülüm takımdan ayrı bireysel çalışma yaparken, Gökhan Töre ve Olcay Şahan takımla birlikte çalıştı. Çalışma sırasında sağ arka adalesinde ağrı hisseden Tomas Sivok tedbir amaçlı olarak idmanı yarıda bıraktı. Tomas Sivok'un durumu, çekilecek MR'ın ardından belli olacak.

UĞUR BORAL AMELİYAT OLDU

Geçtiğimiz hafta sağ diz iç menisküsünde yırtık olduğu tespit edilen Uğur Boral, bugün Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından ameliyat edildi. Artroskopik menisektomi ameliyatı uygulanan ve başarılı bir operasyon geçiren Uğur Boral'ın yakın zamanda sahalara dönmesi bekleniyor.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Boral Kasımpaşa Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title